Ma kje zamuja Ežoj pri nas še pol tolk visok ni krompir. Krasen vrt imaš. Ma saj veš mene zanimajo take kmetijske zadevščine. A tam na koncu imaš pa rastlinjak? Daj se sprehodi še na uno stran pa še od tam slikaj. ![]()

Poke skleda z lososom
Ma kje zamuja Ežoj pri nas še pol tolk visok ni krompir. Krasen vrt imaš. Ma saj veš mene zanimajo take kmetijske zadevščine. A tam na koncu imaš pa rastlinjak? Daj se sprehodi še na uno stran pa še od tam slikaj. ![]()
jade, tam ima jagode, pa jih je pokril, dokler ne najde primernih kolov zanje...a nisi videla tiste slike v temi Moj vrt?![]()
![]()
![]()
| ežoj je napisal/a: |
tam iz tistega listja na vodi me je ena žaba nenehno opazovala, pa sploh ne vem, a je CIA ali KGB. ežoj |
Ne prva ne drugi, zagotovo je japaja ![]()
Ajaaaa jagoda, a zato jih skriva?
zmoke, nisem zmanjkala
, mislim večrat na tvoj
razgled. Vsak dan, kukam na kulinariko.
Itak.
Kuhamo tudi, dečko kuha.![]()
V soboto poroka, prej pa juha iz špargljev, potem šparglji z jajčki in solata, v nedeljo smo pa jedli čebulno juho, lignje, riž, solato in ogromne količine ![]()
![]()
. Smo se zastrupili z![]()
lp, pinka![]()
Včeraj: juha z zdrobovimi knedli, pohan jajčevec, dušena mešana zelenjava, solata
Danes: pečen mesni sir z jajčko, pomfri, paradižnikova solata (to je zame); za moja dva pa gobja rižota in solata
Jutri: piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, pražen krompir, solata
matejaozDanes dunajski zrezki, pražen krompir, pomfrit, berivka - ni najbolj zdravo, ampak bolni sinček z vnetim ušesom si je ravno to zaželel, pa smo mu ustregli....
segedin, sladoled
BalenkaČETRTEK:
Kurja juhica (od včeraj), goveji in puranji zrezki v omaki, trganci, grška solata (brez oliv), panirane nadevani paprike s sirom, marmorni kolač, ananas:

Pozdravček!
Danes: zelenjavna juha in rižev narastek :)
larciKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem