Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ma kje zamuja Ežoj pri nas še pol tolk visok ni krompir. Krasen vrt imaš. Ma saj veš mene zanimajo take kmetijske zadevščine. A tam na koncu imaš pa rastlinjak?  Daj se sprehodi še na uno stran pa še od tam slikaj.

jade

jade, tam ima jagode, pa jih je pokril, dokler ne najde primernih kolov zanje...a nisi videla tiste slike v temi Moj vrt?

Ognjič

ežoj je napisal/a:

tam iz tistega listja na vodi me je ena žaba nenehno opazovala, pa sploh ne vem, a je CIA ali KGB.

ežoj

Ne prva ne drugi, zagotovo je japaja

rimljanka

Ajaaaa jagoda, a zato jih skriva?

jade

zmoke, nisem zmanjkala, mislim večrat na tvoj  razgled. Vsak dan, kukam na kulinariko. Itak. Kuhamo tudi, dečko kuha.

V soboto poroka, prej pa juha iz špargljev, potem šparglji z jajčki in solata, v nedeljo smo pa jedli čebulno juho, lignje, riž, solato in ogromne količine . Smo se zastrupili z

lp, pinka

Včeraj: juha z zdrobovimi knedli, pohan jajčevec, dušena mešana zelenjava, solata

Danes: pečen mesni sir z jajčko, pomfri, paradižnikova solata (to je zame); za moja dva pa gobja rižota in solata

Jutri: piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, pražen krompir, solata

matejaoz

Danes dunajski zrezki, pražen krompir, pomfrit, berivka  - ni najbolj zdravo, ampak bolni sinček z vnetim ušesom si je ravno to zaželel, pa smo mu ustregli....

segedin, sladoled

Balenka

ČETRTEK:

Kurja juhica (od včeraj), goveji in puranji zrezki v omaki, trganci, grška solata (brez oliv), panirane nadevani paprike s sirom, marmorni kolač, ananas:

Pozdravček!

Danes: zelenjavna juha in rižev narastek :)

larci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti