,
, berivka

Debeli špageti s poletno zelenjavo
,
, berivka
Hitro kosilo:"makaronflajš"( makaronovo meso)!Sedaj,ko se je vreme zrihtalo pa na piknik!Moja zadolžitev je bila sledeča!(Noč ima svojo moč)
wau, nejčica, super noč! vsaka čast....
SonjaPrejsna nedelja: posladek kremna rezina nekje v Sloveniji uganite lahko le enkrat.
Amelia
Joj nejčica in Amelia kakšne lušte sta mi naredile.
Še sreča, da sem danes pripravila tudi sladico, ker drugače bi bila tole prava muka gledat. ![]()
Pri nas smo imeli danes za kosilo mesne polpete in paradižnikovo solato, sedaj pa se sladkamo s šamrolami.
Rižota s sušenimi paradižniki, lignji in kozicami ter paradižnikova solata z bučnim oljem
rrrNejčica, kakšno lepo pecivo že za oči, kaj šele za v usta, kako si pridna pa še z dojenčico.
Jannaa, za šamrole čista 5-ka.
Jaz sem danes 2 totri ustvarila, sam kako se slikce pripnejo se pa še vedno nisem lotila naučit, bom enkrat kmalu ukrepala.
tabuSobota: konjski zrezki v omaki, skutini njoki, berivka.
breskvanejčica, zdaj pa razumem, zakaj si dobila nenapovedane obiske, uu, kakšno pecivo!
Pa jaanine šamrole bi tudi ![]()
tburgar, pridi v tole temo , te hitro navadimo!
Danes je bila še včerajšnja mineštra, pisana rižota
berivka in velika skleda češenj.
lp
mzm
Kurja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, špecli, kumarice s krompirjem v solati.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Veganske palačinke