Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

,, berivka

Balenka

Hitro kosilo:"makaronflajš"( makaronovo meso)!Sedaj,ko se je vreme zrihtalo pa na piknik!Moja zadolžitev je bila sledeča!(Noč ima svojo moč)

nejčica

wau, nejčica, super noč! vsaka čast....

Sonja

Prejsna nedelja: posladek kremna rezina nekje v Sloveniji uganite lahko le enkrat.

Amelia

Joj nejčica in Amelia kakšne lušte sta mi naredile.  Še sreča, da sem danes pripravila tudi sladico, ker drugače bi bila tole prava muka gledat.

Pri nas smo imeli danes za kosilo mesne polpete in paradižnikovo solato, sedaj pa se sladkamo s šamrolami.

Jannaa

Rižota s sušenimi paradižniki, lignji in kozicami ter paradižnikova solata z bučnim oljem

rrr

Nejčica, kakšno lepo pecivo že za oči, kaj šele za v usta, kako si pridna pa še z dojenčico.

Jannaa, za šamrole čista 5-ka.

Jaz sem danes 2 totri ustvarila, sam kako se slikce pripnejo se pa še vedno nisem lotila naučit, bom enkrat kmalu ukrepala.

tabu

Sobota: konjski zrezki v omaki, skutini njoki, berivka.

breskva

nejčica, zdaj pa razumem, zakaj si dobila nenapovedane obiske, uu, kakšno pecivo!

Pa jaanine šamrole bi tudi

tburgar, pridi v tole temo , te hitro navadimo!

Danes je bila še včerajšnja mineštra, pisana rižota

berivka in velika skleda češenj.

lp

mzm

Kurja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, špecli, kumarice s krompirjem v solati.

lp

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti