Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes na zeljo dragega, ki ima rojstni dan vermicelli z botargo, cikorija in brokoli. Sladoled.

Zvecer druzinsko srecanje: ravioli na zajblju, telecji medaljoni, pecen krompir, sparglji, jagode in millefoglie z jagodami in borovnicami. Vmes sampanjec.

Saša

, sashika, uživaj!! Ta menu bi tudi meni pasal...

Pomoje si v Italiji, a?

lp

mzm
Včeraj pizza z morskimi sadeži,ki je zlepa ne bom pozabila. Pa ne zato, ker bi bila dobra. Potem 25min super hitre hoje do sladoledarne s 96 okusi sladoledov po 2 kepici: sivka in timijan. Danes je bilo bolje, račka (duck confit). Krompirček, prej pa solata s šparglji, in (nesoljen) Financier s smetano za mojo sladico. Moja boljša polovica je imel rakovičje meso na pireju iz avokada (ni bil guacamole) s solato, telečja jetra in krasen pire krompir. Za sladico pa jagode s smetano in malinov sorbet. Le ta je bil pošteno popopran. Njami. Vanja

Mzm, sem v Italiji, prav imas. Na obisku pri starsih od dragega, v Vecnem mestu.

Danes medaljoni od vceraj zvecer in solata rukola+avokado+paradiznik. Popoldne sprehod in granita s smetano. Poletje!!!!

Saša

Danes samopostrežno:

- paštafižol, skuhan ob jutranjem žvrgolenju

Posladek:

- gremo po en lep dokument

Mišzmoke, kolikor sem lahko poškilila, je recept za mulino čorbo  približno tak:

- do vrha piskra tišine

- 1 zaprta goflja

- nekaj ščepov izogibanja

Ne sme  se kuhati predolgo, ker zadeva lahko postane neprebavljiva

Nejčica, tvoje tortice so nekaj najbolj cortik kar sem zadnje čase videla tu okrog. Ivanjščice so pika na i. Pridna punca si, res.

japaja

Danes bodo sardelice na bučnem olju, zelenjavni curryev riž, solata z redkvicami in za posladek čokoladni mafini s karamelno sredico

Ninja24

PETEK:

Zelenjava, malo ješprenjčka, polovica klobase... 

....in nastane tole:

Pozdravček!

Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmočki, pleskavica, krompirjeva solata.

Danes: goveja juha z zdrobovimi cmočki (to bi lahko vsak dan jedla), svinjski zrezek, krompirjevi ocvrtki, kumare v solati.

JJ

Filane paprike, pire krompir, berivka

Pri nas pa  v sredo špargljeva pita, berivka

včeraj zelenjavna rižota, mešana solata: mlado zelje, paprika, zelena solata

danes postrvji file s tržaško omako, krompirjeva solata

Za vikend pa same žurke, ne bomo nič kuhali, se pa že pečejo biskviti za nutelino in jagodno torto, upam da uspeta, bodite v cvetju.

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti