ČETRTEK:
Kurja juhica (od včeraj), goveji in puranji zrezki v omaki, trganci, grška solata (brez oliv), panirane nadevani paprike s sirom, marmorni kolač, ananas:

Pozdravček!
ČETRTEK:
Kurja juhica (od včeraj), goveji in puranji zrezki v omaki, trganci, grška solata (brez oliv), panirane nadevani paprike s sirom, marmorni kolač, ananas:

Pozdravček!
Danes: zelenjavna juha in rižev narastek :)
larciDanes puranja jetrca s prilogami:
sladkal sem se med obrokom in pol ( in se še kar ) z vino tinto.
jade, tiste slike so v eni drugi temi.
Matr, zdej bi že bil čas da eno žensko ujamem, zadnjič mi poskus s burekom ni uspel, bom pa sedaj štartal na preizkušeno metodo: vonj po moškem.![]()
A stem belim "drobižem" na desni strani krožnika? Odličen začetek, manjka le še vonj po "švicu" .... mamamia
mamamiaPri nas včeraj in danes:
- so imeli vsak svojo Čorbus mulus
- sebi sem privoščila menu Ignorantus
Posladek:
- en klin višje na lestvici zdravega egoizma
Ežojči, mi dopade tista oliva tam na kupčku...
![]()
japaja
eno mjih naljubših kosil, višek kreativnosti in iznajdljivosti za štedilnikom, ki požene v višave: juha iz vrečke, malo zdrobovih, malo mesnih cmočkov, gotovo v desetih minutah:
mamamia
Ker smo praznovali rojstni dan sem jaz poskrbela samo za sladico!Lepo prosim,da se dame,ki delajo čudo narave iz tort ne smejejo moji uetnini
!!! Do sedaj sem trenirala in studirala kako narediti super torto!Sedaj ko to obvladam pa se bom posvetila še dekoracijam!
JAGODE na vseh področjih!Prve na domačem vrtu!

Še enkrat več smo imeli zelenjavno mineštro in en krožnik, ne vem imena
ter jagode s češnjami.
japaja, imaš recept ? ![]()
pinka, upam, da je razstrupljanje uspelo ![]()
lp
p.s. nejčica, ![]()
mzm
Nejčica prekrasne tortice so. ![]()
![]()
![]()
Nejčica, se strinjam z jade, sveže, pomladno, res zelo, zelo lepo. Čisto po mojem okusu.
Danes: piščančji medlajončki, svedrčki z omako iz bučk, paradižnika, parmezana in smetane, zelena solata, kasneje še jabolčni zavitek (iz domačega testa).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Mango cheesecake brez peke