Nejčica lepe torte.
Četrtek: makaroni s tuno, kuhani šparglji, berivka.
breskvaNejčica lepe torte.
Četrtek: makaroni s tuno, kuhani šparglji, berivka.
breskvaDanes na zeljo dragega, ki ima rojstni dan vermicelli z botargo, cikorija in brokoli. Sladoled.
Zvecer druzinsko srecanje: ravioli na zajblju, telecji medaljoni, pecen krompir, sparglji, jagode in millefoglie z jagodami in borovnicami. Vmes sampanjec.
Saša
, sashika, uživaj!! Ta menu bi tudi meni pasal...
Pomoje si v Italiji, a? ![]()
lp
mzmMzm, sem v Italiji, prav imas. Na obisku pri starsih od dragega, v Vecnem mestu.
Danes medaljoni od vceraj zvecer in solata rukola+avokado+paradiznik. Popoldne sprehod in granita s smetano. Poletje!!!!
SašaDanes samopostrežno:
- paštafižol, skuhan ob jutranjem žvrgolenju
Posladek:
- gremo po en lep dokument
Mišzmoke, kolikor sem lahko poškilila, je recept za mulino čorbo približno tak:
- do vrha piskra tišine
- 1 zaprta goflja
- nekaj ščepov izogibanja
Ne sme se kuhati predolgo, ker zadeva lahko postane neprebavljiva![]()
Nejčica, tvoje tortice so nekaj najbolj cortik kar sem zadnje čase videla tu okrog. Ivanjščice so pika na i. Pridna punca si, res.
![]()
japaja
Danes bodo sardelice na bučnem olju, zelenjavni curryev riž, solata z redkvicami in za posladek čokoladni mafini s karamelno sredico
PETEK:
Zelenjava, malo ješprenjčka, polovica klobase...

....in nastane tole:
Pozdravček!
Včeraj: goveja juha z zdrobovimi cmočki, pleskavica, krompirjeva solata.
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmočki (to bi lahko vsak dan jedla), svinjski zrezek, krompirjevi ocvrtki, kumare v solati.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Jernejeva sadna torta s smetano