Evo, jade, za tebe ( saj smo še kar v temi, ni smetenje, to bo enkrat za kosilo ):
nič posebnega, krompir ( moram ga zasut ) zadaj je grah in blitva, slabo se vidi. Jaz sem doma v alpah in pri meni vse zamuja za enih deset do petnajst dni.
Evo, jade, za tebe ( saj smo še kar v temi, ni smetenje, to bo enkrat za kosilo ):
nič posebnega, krompir ( moram ga zasut ) zadaj je grah in blitva, slabo se vidi. Jaz sem doma v alpah in pri meni vse zamuja za enih deset do petnajst dni.
ežoj, ti kar manjkaj kdaj pa kdaj, bistvo, da ne zmanjkaš! (kot na primer morska medvedka, pinka...
)
Pa uni ptiči, ki se derejo kar tako, po moje se ti vnaprej zahvaljujejo za povabilo na zimovanje ![]()
Danes je bila reciklaža mase za polpete
skleda berivke in črešnji
lp
mzm
Ma kje zamuja Ežoj pri nas še pol tolk visok ni krompir. Krasen vrt imaš. Ma saj veš mene zanimajo take kmetijske zadevščine. A tam na koncu imaš pa rastlinjak? Daj se sprehodi še na uno stran pa še od tam slikaj. ![]()
jade, tam ima jagode, pa jih je pokril, dokler ne najde primernih kolov zanje...a nisi videla tiste slike v temi Moj vrt?![]()
![]()
![]()
| ežoj je napisal/a: |
tam iz tistega listja na vodi me je ena žaba nenehno opazovala, pa sploh ne vem, a je CIA ali KGB. ežoj |
Ne prva ne drugi, zagotovo je japaja ![]()
Ajaaaa jagoda, a zato jih skriva?
zmoke, nisem zmanjkala
, mislim večrat na tvoj
razgled. Vsak dan, kukam na kulinariko.
Itak.
Kuhamo tudi, dečko kuha.![]()
V soboto poroka, prej pa juha iz špargljev, potem šparglji z jajčki in solata, v nedeljo smo pa jedli čebulno juho, lignje, riž, solato in ogromne količine ![]()
![]()
. Smo se zastrupili z![]()
lp, pinka![]()
Včeraj: juha z zdrobovimi knedli, pohan jajčevec, dušena mešana zelenjava, solata
Danes: pečen mesni sir z jajčko, pomfri, paradižnikova solata (to je zame); za moja dva pa gobja rižota in solata
Jutri: piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, pražen krompir, solata
matejaozDanes dunajski zrezki, pražen krompir, pomfrit, berivka - ni najbolj zdravo, ampak bolni sinček z vnetim ušesom si je ravno to zaželel, pa smo mu ustregli....
segedin, sladoled
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Peresniki po bolonjsko