Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Lahko ja, ni pa nič posebnega, sem porabila načeto.

Ok, makarone nisem skuhala do konca, so bili še malo al dente.

V posodi sem zmešala jajce, malo koruze, na kocke narezan sir, makarone. V tisto vodo (kakšen deci-deci in pol), kjer so se kuhali makaroni, sem vmešala ene pol vrečke paradižnikove juhe in zmešala s tistimi makaroni. Potem pa pekla v pečici s sirom na vrhu.

Makaroni so popili vso juho, fino sem zapekla, bilo je res prima. Skor za recept oddat. hihihi...

Brez zelenjave ali z kakšno drugo bi bilo tud dobro.

katti
Rižev narastek in kompot Jannaa

SOBOTA:

Goveja juhica, kmečka pojedina - kislo zelje, beli žganci preliti s praženim špehom, čebulo in domačo kislo smetano; krvavice; prekajena krača;

picture_3557_290picture_3552_595picture_3560_290

Pozdravček!

petek: prebranec s hrenovko, kruh, solata

sobota: njoki v smetanovi omaki z gamberi, solata

nedelja: goveja juha, pražen krompir, pečeni piščanec in bučke, zelena solata

tanjaj
Sobota: Kisla repa s fižolom, krvavica in makovka breskva

Serprajz! Danes pri meni:

O meditaciji, dovršenosti vesolja, nirvani in kaj je ša takih reči se mi ne ljubi zdej, po kosilu. Kdaj drugič.

ežoj
Petek: lazanja, solata Sobota: piknik s hrenovkami v naravi Nedelja: polnjen piscanec, pecen krompir, solata Ponedeljek: makaronflajs, solata Torek: pomfri, hrenovke, solata Sreda: fizolova juha, palacinke Cetrtek: zeljnate krpice, solata Petek: postrvi, pire krompir s petersiljem in cesnom, solata Sobota: dusena govedina s sampinjoni, testenine, solata zvitorepka

z_juha_kcvet_kum

zelenjavna juha s kroglicami, kolerabo  -    cvetača s kapo, kumare v solati, s koprcem (vse še doma zraslo)Morala bi javit pod vegeterjanska kosila pa sem raje sem, ker je tema bolj živa.

Ežoj, rimljanka itd, to je koprc, kajne?

Zelo lepo pečeni melancani, kje si pekel? katti

Sporočilo je spremenil(a) katti dne 23.okt 2010 17:46
danes: zelenjavna juha (vse še iz domačega vrta), rižota s piščanjčim mesom, solata jutri: paradižnikova juha, pečen svinjski vrat, pečen krompir; za tiste, ki ne marajo svinjine pa piščanjčja prsa s sirom in prelita s sladko smetano; velika skleda edivije, za posladek pa skutin retaš Katti, to je koprc vsem prijetno nedeljo, upam, da bo še kaj sončka regica
ežoj,nč serprajz.... povej po pravic,da so ble na obisku pa ne ,pol pa pade om... in je treba to popravit ne!?? ja,ja pa sej vemo... no,mi smo danes jedli joto s krompirjem in svež domač kruh čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti