Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežej pti nas jemo manjše porcije pa večkrat na dan. Večkrat kuham tudi večerjo. breskva

Morska medvedka, pri nas bo tudi danes jabolčni štrudel, grem delat testo.Še prej pa segedin.

naor
Nisem še zdrava za akcijo sarm, zato danes kar: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki z špageti, brokolijem in mocarelo, solata

Filam zaloge cukra za nedeljo

cimetov sladoled, čokoladna torta in bela kava

Loni Makaroni

PETEK:

Puranji ragu, pražen riž, endivija s krompirjem, jabolčna pita:

picture_3543_595

picture_3550_595

Pozdravček!

Jej, ku lejpu!

danes : vampi, kruh, radič, pituralke iz pečice, pa keks...

lp 

mišzmoke

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 22.okt 2010 13:58
pi nas danes cel dan sonce,zato smo pospravljali zunaj!Kosilo: makaroni s polivko,mešana solata(regrat,rdeč in zelen radič s krompirjem!),zvečer pa kostanjev piknik pri sosedovih in mošt čebulka
Kaj pituralke sploh še obstajajo? Spominjajo me na otroštvo, na lepe brezskrbne dni. daga

Sem nekaj razmišljala, da bi skuhala boršč ali pa šči....

....eh, sem kar z joto zašarmirala (misli globalno, deluj lokalno KVAK)

Oj lunca, lunca, lunca rumena, lala...(menda udari jutri?)

japaja

daga je napisal/a:
Kaj pituralke sploh še obstajajo? Spominjajo me na otroštvo, na lepe brezskrbne dni. daga

Obstajajo, obstajajo, mmmm, so ravno v pečici, tako diši! Jih nisem poznala, dokler nisem prišla na tvoj konec, sem jih najprej zamenjala za tepke ( ki sem jih oboževala ), tepka

lp

mišzmoke

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti