Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Carski praženec in bela kava Jannaa

Sem pozabil povedat, včeraj sem bil v metropoli. Čist po naključju se ustavin zraven trgovine k ribe prodajajo. Kaj pa čem, kupim:

Zraven francoski vin v nemščini ( za manj kot 25 €/steklenico ).

Jedilnico ste prepoznali, kdo je pomagal pri kosilu, pa v eni drugi temi.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 22.okt 2010 17:51
petek:špageti s tunino omako,radič s koruzo sobota:goveji zrezki v omaki,pire krompir,radič s česnom ninkica
Petek: Piščančje meso v beli kremi, polenta, solata s fižolom domači mentolov sladoled breskva

palacinka_595boranja_595

Nena

Piščančje meso v korenčkovi omaki, krompir v kosih, praženi šampinjoni (dobri za prste polizat), malo njokov, zeljnata solata. Za posladek vroča čokolada s smetano in čvek (ne na kulinariki )

lp

cervus

grat_test_parad

katti

Hm, elaphus, spet sva imeli enako kosilo. Samo pri meni je bilo še en ribji file in enmal blitve s krompirjem, vse pojedeno na svežem zraku, a v senci, namesto sladice pa zato sončni žarki in klepet.

rimljanka

Včeraj sem si privoščila pico iz zamrzovalnika, obloženo z gobicami in gorgonzolo. Za kontrast pa svež radič.

p1020836

Danes eksperimentiram z ostanki melancana... slikica po kosilu

palalačinka*
mmm katti, zaupaš recept? :) blossom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti