Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pečen piščanec in krompir iz pečice, grah in korenček na maslu, endivija, zelje in koruza v solati, pa marmorni kolač - danes za jutri nimam pojma :) Ebonlass

Petek: hamburger s piščančjim zrezkom, solata ( enkrat dopoldan), pozno popoldne (prevolilni) bograč

Danes: svinjski zrezki po dunajsko, pečen krompirček, motovilec

Jutri: pečena svinjska rebrca, pražen krompir, endivija

Petya

Četrtek: domača pica

Danes: goveja juha, naravni pišč. zrezki s sirovimi tortelini

Jutri: segedin golaž (z repo). Baklava in piškotki iz testomata.

lp veverica cak
ežoooooooooooooooooooooooooj no comment???????????????????? čebulka
Bila danes sama doma, sem kljub temu pripravila kosilo, namesto, da se postim sem se najedla musake in solate spekla tudi veliko skledo domačih keksov jih bodo vsi veseli p.s. kaj bo jutri še ne vem arima

@lisicka: matr, lisicka, ti pa imaš splanirano! Zanima me sobota ( včeraj ), piknik v naravi. Kolikor vem je v Stockholmu sneg, torej pri vam tudi ni veliko drugače, pol mi mal tale tvoj piknik ne gre v račun, ali pa tam pri vam, če ni minus dvajset rečete: uf, kolk je toplo ( če je temperatura tam okoli minus nekaj stopinj )!

@katti: ma katti, kaj pa vem, še tisto, ko jaz vem da je koper, rimljanka ve da je koromač ( videla rastlino pri meni ), ti se pa odloči kaj je za tebe. Važno je, da tebi paše ( tako kot meni ).

Glede melancan: pečene so na električnem žaru, nabavil pred kratkim, in je uporabna reč, za kaj na hitro spečt, recimo melancani se lepo spečejo, kakšn kremenatlc, ribji file, buča............... Ni sicer kot žar na oglje, uporabno vsekakor.

@čebulka: ti si me pa čist pogruntala ( pa ne okol govorit )

ežoj
danes: goveja juha, svinjski zrezki v omaki, pire krompir, sadni biskvit. kleo

NEDELJA:

Goveja juha, piščančje bedro nadevano z ovčjim sirom, pražen krompir, mešana solata:

picture_3563_595

Pozdravček!

Danes: kurja juhica z ribano kašo, popečene kurje prsi, pečen krompir in solata. Jannaa

Danes BO: ajdova juha s kruhovimi kockami (aja, opraženimi), lazanja, motovilec z jajčko.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti