Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Petek: hamburger s piščančjim zrezkom, solata ( enkrat dopoldan), pozno popoldne (prevolilni) bograč
Danes: svinjski zrezki po dunajsko, pečen krompirček, motovilec
Jutri: pečena svinjska rebrca, pražen krompir, endivija
PetyaČetrtek: domača pica
Danes: goveja juha, naravni pišč. zrezki s sirovimi tortelini
Jutri: segedin golaž (z repo). Baklava in piškotki iz testomata.
lp veverica cak
Bila danes sama doma,@lisicka: matr, lisicka, ti pa imaš splanirano! Zanima me sobota ( včeraj ), piknik v naravi. Kolikor vem je v Stockholmu sneg, torej pri vam tudi ni veliko drugače, pol mi mal tale tvoj piknik ne gre v račun, ali pa tam pri vam, če ni minus dvajset rečete: uf, kolk je toplo ( če je temperatura tam okoli minus nekaj stopinj )!
@katti: ma katti, kaj pa vem, še tisto, ko jaz vem da je koper, rimljanka ve da je koromač ( videla rastlino pri meni ), ti se pa odloči kaj je za tebe. Važno je, da tebi paše ( tako kot meni ).
Glede melancan: pečene so na električnem žaru, nabavil pred kratkim, in je uporabna reč, za kaj na hitro spečt, recimo melancani se lepo spečejo, kakšn kremenatlc, ribji file, buča............... Ni sicer kot žar na oglje, uporabno vsekakor.
@čebulka: ti si me pa čist pogruntala ( pa ne okol govorit )![]()
NEDELJA:
Goveja juha, piščančje bedro nadevano z ovčjim sirom, pražen krompir, mešana solata:

Pozdravček!
Danes BO: ajdova juha s kruhovimi kockami (aja, opraženimi), lazanja, motovilec z jajčko.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Poke skleda z lososom