Princeske
Danes: pospravljam ostanke od včeraj: Dušena govedina, riž in br. ohrovt.

Danes me je en prijatelj napi*dil, kot že dolgo ne nobeden. Jaz nekomu predlagam, da si nekaj prebere v knjigi, un moj dober prijatelj, je alergičan na knjige. Ko gre mim knjigarne, stopi na drugo stran ceste, če gre mim knjižnice, kar napad dobi. Še dobro sem jo odnesel, lahko bi bilo še huje. Ma nič knjige brat, kar vprašat " ta vsevede "................
ežoj
Jao, jao, Palalačinka..
dej tisto fukačo spremeni v nekaj bolj prebavljivega
(no ja, sej so bile tudi sosedove kajzarice danes ravno prav tenirane in hrustljave, skratka seksi..
)
Torej, danes tudi pri nas seksi kosilo (jaz dobro skuham, če komu slučajno ni všeč, se mi pa **** PIIIIP!):
- ješprenjeva juha
- sirov štrudelj z rozinami, namočenimi v veliko ruma plus limonina lupinica plus vanilijev sladkor plus veliko domače smetance...
- za posladek BB v živo
- in veliko smeha (kakor kdo, pravzaprav, KVAK
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ežojči, pusti ti ljubosumne prijatelje, sej vemo kolk je ura
(če pa ti slučajno ne veš kolk je ura pa kkšno prjatlco vpraš
)
japaja
Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 25.okt 2010 16:27PONEDELJEK:
Omaka, makaroni, zelena solata - makaroni prekuhani (slikica ni za javnost!).
Dala sem kuhat makarone (seveda, čisto po tihem) in na hitro z avtom skočila po moža. Baba ni vedela, da je ura 16., da pada dež, da je strašanska gužva; namesto 5 minut, sva se vozila 30 minut, makarončki se pa kuhali, kuhaliiii...
Pozdravček!
Ponedeljek: fajita s piščančjim mesom, endivija / ostanek pečenih rebrc od včeraj, kruhovi cmoki in endivija
Torek: goveja juha, pleskavica, pomfri, ajvar, gorčica, solata; za sladica: bananino pecivo ()
Sreda, četrtek, petek: nimam pojma, ker jem na bone ![]()
Petya
Sporočilo je spremenil(a) Petya dne 26.okt 2010 16:45
breskva
Moj si je danes zaželel ocvrte "klešče".
Dragička, zgodi se v najboljših družinah!
Makarončki so se pa kuhali in kuhali in skuhali.Še dobro, da se ni skuhal še lonec!
Ežoj pravi, da ko so kuhani al dente, jih on kuha še deset minut.
Resnici na ljubo, tudi sama ne maram al dente.Jaz jih kuham do mehkega!![]()
![]()
Danes: musaka, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Veganski narezek z nachosi