Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek: zelenjavna omaka za špagete in mešana solata (paradižnik, paprika, kumara) jabolčni zavitek iz polnozrnate moke breskva

*ebiga breskva, jaz pravim, da jem kot en vrabec, tole tvoje, še za enega vrabčjega mladiča je premal. Upam, da je slika sam za umetniški vtis, svojemu moškemu le  ponudiš kaj več ( količinsko ).

ežoj
Včeraj: mineštra s korenjem, kolerabo, fižolom, krompirjem in testeninami Danes: piščančja jetrca z grahom in korenčkom, krompir v kosih, radič v solati, karamelčki Jutri: pečen zajček (se že marinira), kostanjeva torta (se ravno mučim z lupljenje kostanja za pire) Ninja24
Danes: filana paprika Jannaa
Danes:pražene jetrca ,(pišančje) zelena solata Jutri:kašnata repa,pečenice(za moške)puran(zame) in v kosih krompir. Milži

Dušeno meso v zelenjavni omaki in v omaki iz paprike, žlinkrofi, skutni štruklji, cvetača v solati in ješprenj v solati - se mi zdi.

lp

cervus

elaphus je napisal/a:

Dušeno meso v zelenjavni omaki in v omaki iz paprike, žlinkrofi, skutni štruklji, cvetača v solati in ješprenj v solati - se mi zdi.

cervus

Nekam znano mi zveni (prvo meso je bilo piščančje, drugo goveje), no namesto cvetače brokoli, pa nič onega ješprenja.

Pa skutni štruklji za sladico, posladkani s sladkorjem, ki ga je kolegica "sfehtala" pri natakarju. Sladica na soncu.... Kasneje še  na soncu.

rimljanka
Četrtek:mesno-zelenjavna rižota,radič v solati,štrudelj na hitro ninkica

Ma s temi štrudlji (jabolčnimi zavitki) že prav provucirate

MM
Žrebičji zrezki v sirovi omaki, riž, solata polimar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti