Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedelja:goveja juha z ribano kašo,pražen krompir,pečena govedina,radič s krompirjem,domači piškoti ninkica

Pri meni danes, SERPRAJZ, ni riba:

Temu rečejo učeno pot roast, po domače dušena govedina s prilogami. Prej juha iz vrečke, s nekaj E-ji, se mi ni ljubilo ukvarjat z E-ji, da jih odstranim.

O začimbah na krompirju in stročjem fižolu, ne črhnem nobene, lahko kar ugibate.

ežoj

Čisto malo sem kopirala dragičko: pečeno bedro nadevano s kajmakom (ga je bilo treba porabit), diplomatski krompir, rdeč radič v solati

solata10_290diplomatski_krompir_1_595

Nena
Danes goveja juha, kotlet od vrata, krompirjevi krofki, grah s smetano,biskvitne rezine z malinami arima
Nedelja: svinjske zarebrnice z rdečim vinom in gobami, riž z grahom, mešana solata in pijana nevesta breskva

Na tejle strani skoraj ni več za zdržat, če prideš lačen in greš najprej na Kul, šele potem za štedilnik!

naor
Se zelo strinjam,po obilni nedeljski košti sem kar lačna, lačna,lačna, saj poznate pesem Čukov.!!!! adalbert

Meni je pa pri Ariminem postu s prejšnje strani všeč to, da začnejo pri desertu:

Življenje je nepredvidljivo. Najprej pojej desert.

Vanja
jutri: špinača, pire krompir, po želji ocvrto jajce ali meso regica

v dveh bližnjih pekarnah nikakor nisem dobila lepinje, do tretje se mi ni dalo zato sem pri najboljšem sosedu kupila fukačo hehe tako da sem si jo za kosilo nafilala z humusom, gyrosom in solatko:

p1020881

@katti, se strinjam, tukaj je res bolj živahno 

@arima, koga boš pa razvajala, če ne sebe, ko si sama doma

palalačinka*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti