Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro
ČETRTEK:
Ričet:

Pozdravček!
danes : vampi, polenta, radič,
, ![]()
,
...
lp
mišzmokeDanes sem tekala okoli zdravnikov
, zato je kuhala mami.
Naredila je zajčka v omaki (kar meni nikoli ne uspe - vsaj tako dobro ne)
, krompirjeve njoke, solato.

Danes bil v metropoli in ne boste verjeli, grem v leklerka. Tam ni da ni: vino, francosko, buteljka po 25 € ( sem planiral enih deset buteljk, da se nađe ), race ( iz ene druge teme ) po nekje 9 €, svinjski vratnik da ga vikaš ( edino steak-a ni nikjer )................ pa kaj, ko na ne katerih izdelkih piše: prepovedano deset dni pred štipendijo ( na nekaterih trajna prepoved, ne glede na štripendijo ), za nekatere izdelke hočejo imet dovoljenje od zdravnika, da lahko............. skratka totalna polomija. Vem da mi ne boste verjeli, imajo tudi ribarnico, tam je precej manj tih prepovedi in moje kosilo danes:

Bil tudi v tisti ruski štacuni v murglah, se pogovarjal z lepo ukrajinko ( ne, ne, nisem iskal babuške, babušk in razvrata imam čez glavo ) iskal sem tististi stroj za izdelavo raviol ( po rusko pelmanov, izgovorjeno s vso tisto mehkobo ruščine, kot mi je razložila prej omenjena lepa ukrainka ), ki sem ga nujno rabil ( tako kot marsikakšno reč, ki mi leži bog ve kje ) in, ki mi ga je naša kolinaričarka z obale ponujala in sem seveda odklonil. Kakorkoli, nekaj konzerv je odšlo z mano, in reklamni časopis s ponudbami poceni poletov v Rusiji............
Uf, skor sem pozabil, jedilnica za lepo vreme " temporary open ", to ste verjetno itak pošinili.ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21.okt 2010 16:52mm, saj se nočem mešat v kulinariko tvoje mami, ampak pri teh zadevah je le stvar v času: omaka se mora počasi dušit dalj časa ( velja za goveje, zajčje.......... ) idealna stvar je steklokeramika, ko se da čisto lepo nastavit na nizko dušenje, brez bojazni, da bi zagorelo ( kar je seveda polomija brez primerjave ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Burito palačinke z lososom