Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Aja! Čebulka, hvala za tvoje prijazne besede

japaja
Japaja,nikar reklamo delat za Ežojev razvrat,mu bo spet omega padla,ker bo sledil naval raznih in pol bo pa revež na "bolniški" aja pa pazi,kje puščaš tel.številko,ker se ti lahko zgodi isto kot Ežojčitu pol bosta pa oba v bolniški in bo tale forum postal dolgočasen! čebulka

Madona japaja, ti boš pa vse razkrila! Dej se mal bremzaj.

ežoj
Je Ežoj,pa pust jo naj še kej pove,no!!Je tako zabavno!! Nč bremzat Japaja,ti sam gaaaaaaaaaaaaaaaas!!!! Drgač bomo vsi no! čebulka

Prevetrili smo skrinjo in našli čuda stvari .

Med drugim tudi paketek divjega , ki je končal v lovski omaki. Zraven pa zdrobovi cmoki s česnom, endivja s fižolom in česnom.

divji_pujs_z_lovsko_290

Za posladek pa panna cotta z višnjevim prelivom:

panna_cotta_290

MM

Ajdovi žganci, pečenica. Za moža zraven kislo zelje, zame pa sladka repa.

repa_290zelje_290

Nena

Od vsega najrajši pogledam vaše slikce in kaj ste skuhali. Hvala za kup idej. Slikce pa žal ne znam poslat.

Danes: golaž iz poranovega mesa in malo zelenjave, polenta, endivija s krompirjem pa še

buča

Danes rižota z morskimi sadeži in še zadnji košček slivove pite iz zmrzovalnika

Tudi jaz rada gledam slike. MM tisto panna cotto bi pa z veseljem poskusila. Zgleda odlično!

Vilma

palalačinka* je napisal/a:

Morska Medvedka, občudujem tvoje fotke! (pa kuho tudi )

palalačinka*

Vilma je napisal/a:

Tudi jaz rada gledam slike. MM tisto panna cotto bi pa z veseljem poskusila. Zgleda odlično!

Vilma

Hvala

MM

Mi je pa tale forum, s kosili v slikah, postal čisto preveč všeč 

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti