Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: ričet, skutin narastek Alenka

SREDA:

Pire krompir, špinača, ribji file:

picture_158_595

Pozdravček!

Danes, kislo zelje s pire krompirjem, za posladek " franzosischer rotwein " ( piše na etiketi ), zaradi kompozicije slike je jabolčni štrudl:

ežoj

Včeraj: Telečje  rižota, endivja

Danes: Španski piščanec, polenta in velika skleda radiča. Sladki ostanki od kostanjevega piknika.

kuharica Mici

Ežoj, meni je ta tvoj štrudel že sumljiv.

Sumim, da je plastičen in ga samo tu pa tam daš na mizo, da bolje zgleda

MM

Mm, le poglej obliko tega štrudla, ni vedno enaka, tako da jaz verjamem, da je pristen!

naor

Matr, ste pa žleht. Evo, štrudla, kaj ga je še:

Pekač je " ta mali " za hoferjevo pečico. Testo je kupljeno vlečeno testo ( videl od dragičke ), pa se da naredit. Včasih sem tolk štrudla, kolk ga je v malem pekaču, pojedel po večerji, da se posladkam. Sedaj  ne smem več. Ta štrudl je sladkan s fruktozo, za poskus.

Počasi gre tudi zato, ker mi teh dni nobenga ni bilo na obisk ( sam japaja zmaže tak pekaš štrudla po malici.

ežoj

A tam, pod svinčnikom, pa ene telefonske številke, takole navidez nehote, ponujaš?

Danes: goveja juha z ribano kašo in korenčkom dveh barv, stročji fižol (zadnji z domačega vrta) in krompir v koščkih s smetano in ocvirki, govedina iz juhe. Štrudla nimam, niti plastičnega rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 20.okt 2010 18:11
Včeraj: piscancja obara, puranji zrezek na zaru, popecene buske, jajcevci, cebula, zeljna in zelena solata Danes: ogromen file rdece postrvi, zelenjavna omaka iz veliko cebule, paprike, pelatov, susenih paradiznikov

Oh no,  Ežojči, ne ti mene v **** (beri: nekam) tlačit !? Jaz sama takle protfanček po malci sama pojem??!! No, zdej pa še po pravic povej, po KAKŠNI malci jst to sama pojem (tebi se še vstati ne da po njej )??!!

Evo, provizijo za reklamo za tvoje razvratno življenje mi lahko nakažeš na moj račun. Poklič, da ti javim podatke (navidez nehote številke pod svinčnikom imajo svoj namen KVAK)

Rimljanka, tisti pildek sem jaz tam pustila. Zdaj veš, zakaj

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti