Kraljevska jajčka s holandsko omako
SREDA:
Pire krompir, špinača, ribji file:

Pozdravček!
Danes, kislo zelje s pire krompirjem, za posladek " franzosischer rotwein " ( piše na etiketi ), zaradi kompozicije slike je jabolčni štrudl:

Včeraj: Telečje
rižota, endivja
Danes: Španski piščanec, polenta in velika skleda radiča. Sladki ostanki od kostanjevega piknika.
kuharica Mici
Ežoj, meni je ta tvoj štrudel že sumljiv.
Sumim, da je plastičen in ga samo tu pa tam daš na mizo, da bolje zgleda ![]()
![]()
![]()
Mm, le poglej obliko tega štrudla, ni vedno enaka, tako da jaz verjamem, da je pristen!![]()
![]()
![]()
![]()
naor
Matr, ste pa žleht. Evo, štrudla, kaj ga je še:

Pekač je " ta mali " za hoferjevo pečico. Testo je kupljeno vlečeno testo ( videl od dragičke ), pa se da naredit. Včasih sem tolk štrudla, kolk ga je v malem pekaču, pojedel po večerji, da se posladkam. Sedaj ne smem več. Ta štrudl je sladkan s fruktozo, za poskus.
Počasi gre tudi zato, ker mi teh dni nobenga ni bilo na obisk ( sam japaja zmaže tak pekaš štrudla po malici
.
A tam, pod svinčnikom, pa ene telefonske številke, takole navidez nehote, ponujaš? ![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z ribano kašo in korenčkom dveh barv, stročji fižol (zadnji z domačega vrta) in krompir v koščkih s smetano in ocvirki, govedina iz juhe. Štrudla nimam, niti plastičnega ![]()
rimljanka
Oh no, Ežojči, ne ti mene v **** (beri: nekam) tlačit
!? Jaz sama takle protfanček po malci sama pojem??!! No, zdej pa še po pravic povej, po KAKŠNI malci jst to sama pojem (tebi se še vstati ne da po njej
)??!!
Evo, provizijo za reklamo za tvoje razvratno življenje mi lahko nakažeš na moj račun. Poklič, da ti javim podatke (navidez nehote številke pod svinčnikom imajo svoj namen KVAK
)
Rimljanka, tisti pildek sem jaz tam pustila. Zdaj veš, zakaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Pica zvitki