Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polnjene paprike (rdeče, kuhane v pečici), krompir, pijana nevesta:

polnjene_paprike_595

pijana_nevesta_290

MM
popečeni svinjski zrezki, fižolova solata, domač čebulni kruh, za posladek http://www.kulinarika.net/recepti/14227/sladice/kinder- beva

Kako je kaj na Siciliji? A bo kakšen član kulinarike že nazaj?

Kaj pa je z japajo, a nas ne mara več?

Breskva, saj sem ti rekel, da onega pudinga ne slikaš na " tisti " mizi, bojo nas pa pogruntali.

Jaz se tudi ne bi branil tiste krvavice pri dragički, čeprav se tudi jaz ne dam.

Torej danes ( bi mogel pošinit eno sofisticirano ime, pa mi nič zelo pametnega ne pride na misel ): riba s prilogame, za posladek un štrdl, experimentalni, za sladkorne bolnike:

ežoj
jooooooooooooj Dragička blagor se tvojim... Ežoj,jaz bi tudi enkrat ribeeeeeeeeee,pa jih pri nas nihče noče jest,razen tistih palčk pohanih! Jem jih samo,kadar grem k očiju domov! Tako,da sem ti kar malo fouš čebulka

ežoj, to pa si postregel! super izgleda 

Morska Medvedka, občudujem tvoje fotke! (pa kuho tudi )

Jaz sem danes pogrevala ostanke. Malo riža, pa krompirja, pod gobicami s porom se skriva bučni polpetek, pizza-muffin iz baze, juha, solatka pa kozarček vina.

p1020760_595

palalačinka*

Pleskavica s kajmakom, kumare v solati.

pleskavica_kumare_595

Nena

Na, zdaj pa ežoj z e-jem še na barvno kombinacijo pazi

danes :  pečene sardelce, kruh, cikorja v solati, fige v teranu, pa teran kar tako..

lp 

mišzmoke
Torek: boranja, rženi bonbeti z čebulo. breskva
Puranji zrezek v smetanovi omaki iz črnih trobent,riž in solata iz pečenih paprik...zraven pa čili za razbijanje maščobe polarbear
Danes: polnjene paprike, kruh, zelena solata Jutri: zelenjavna juha, rižota, zelena solata NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti