Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Večaj za kosilo: krompirjeva solata, fižova salata s redkvo, juha s kroglicami in pohan zrezek =) njami bojka87
Želodčkova juha, skutno-jabolčni štrudelj. lp irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 23.nov 2010 15:17 Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 23:36

Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata

rrr
zelenjavna lazanja, endivija beva

Spet moževa kuhinja s strokovnimi nasveti nečaka po skypu iz Avstralije (on je tisti, ki brska po kulinariki in podobnih takih tujih straneh ter daje nasvete ). Bi se človek lahko kar navadil na to, da ima kosilo doma kuhano, ko pride iz službe. Nisem tega vajena že od zgodnjih najstniških let, tako da sem možu svetovala naj pazi na drugo koleno, če hoče, da mu ne bo treba podaljšat bolniške .

Sicer pa k temi; za kosilo je spekel puranov zrezek z ananasom, zraven pa riž (ga sicer on skoraj ne je, tako da me je z njim zelo presenetil). Ker se mi je zdelo, da mu bo za solato spet zmanjkalo časa sem za vsak slučaj kupila polnjene paprike. Kavico sem pa jaz skuhala.

cik_2_595

Nena

Danes dušen zajček in priloga, pire krompir in brokoli :img_7652_595Saj vem, preveč dušeno, sem nastavil štedilnik na minimum in nekaj delal. Bilo je vseen dober!

ežoj

Včeraj in danes: segedin golaž z mleto govedino in polenta, pa še rogljički z lešniki za povrh brez te tudi negre. Popoldan pa še kakšno.

buča

Sporočilo je spremenil(a) buča dne 23.nov 2010 16:13
Danes: zelenjavna juha z zdrobom, telečji zrezki v omaki, njoki v sirovi omaki z gorgonzolo, motovilec z jajčki

, beva, hvala, začetniška sreča....

danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike

lp

mzm
Segedin golaž s "hrbtiščevino", puding. No, to je kosilo za tiste, ki radi obirajo svinjske kosti ali pa tiste, ki morajo dobro kuhati z malo denarja. Naj še napišem kako to naredim. Na prepraženi čebuli , na hitro prepražim še svinjsko "hrbtiščevino", posujem s sladko papriko, žlico vegete, na vse skupaj dam kuhati še kislo zelje, premešam in zalijem s toplo vodo. Dodam česen in lovor, ter na koncu pomokam. Zraven skuham še krompir v oblicah in to je vse.Če so kosti še od domačega prašiča toliko bolje.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti