Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Želodčkova juha, skutno-jabolčni štrudelj.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 23.nov 2010 15:17
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 23:36Danes: goveji zrezki v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata
rrrSpet moževa kuhinja s strokovnimi nasveti nečaka po skypu iz Avstralije (on je tisti, ki brska po kulinariki in podobnih takih tujih straneh ter daje nasvete
). Bi se človek lahko kar navadil na to, da ima kosilo doma kuhano, ko pride iz službe. Nisem tega vajena že od zgodnjih najstniških let, tako da sem možu svetovala naj pazi na drugo koleno, če hoče, da mu ne bo treba podaljšat bolniške
.
Sicer pa k temi; za kosilo je spekel puranov zrezek z ananasom, zraven pa riž (ga sicer on skoraj ne je, tako da me je z njim zelo presenetil). Ker se mi je zdelo, da mu bo za solato spet zmanjkalo časa sem za vsak slučaj kupila polnjene paprike.
Kavico sem pa jaz skuhala.

Nena
Danes dušen zajček in priloga, pire krompir in brokoli :
Saj vem, preveč dušeno, sem nastavil štedilnik na minimum in nekaj delal. Bilo je vseen dober!
Včeraj in danes: segedin golaž z mleto govedino in polenta, pa še rogljički z lešniki za povrh
brez te tudi negre. Popoldan pa še kakšno![]()
![]()
.
buča
, beva, hvala, začetniška sreča...
.
danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Kitajski kruh