Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke je napisal/a:

, beva, hvala, začetniška sreča....

danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike

lp

mzm

Sploh nimaš prav, zakaj bi ne bilo vredno slike? Potrudi se mal s kompozicijo in naredi lepo sliko od tistega kaj je. Po tvoje, lepe so slike le tiste, k je velik kos pečenke ali kaj?

Če sem mal žleht, skleda česarkoli manj ali več barvitega ( skombiniraj tako skledo, da paše ), kos kruha, vilice, serviet, prtiček, poln ali pa prazen kozarec, vilica, solnica, mlinček za poper........... en bi lahko iz tega naredil svetovno fotografijo za nobelovo nagrado.......... ona pravi: ni vredno slike. Da te kap!

ežoj

, ežoj, sem mislila, da so slike o kuhi...

lp

mzm

ežoj je napisal/a:

Če sem mal žleht, skleda česarkoli manj ali več barvitega ( skombiniraj tako skledo, da paše ), kos kruha, vilice, serviet, prtiček, poln ali pa prazen kozarec, vilica, solnica, mlinček za poper........... en bi lahko iz tega naredil svetovno fotografijo za nobelovo nagrado.......... ona pravi: ni vredno slike. Da te kap!

ežoj

Atina

dsc02897_595

Danes: prebranec.

gobica1402

Danes:

- mi rečemo temu krompirjev riž, je pa to gostljata čorbica iz riža in krompirja, zabeljena s prežganjem (čebula, nič moke), potresena s peteršiljem

- vanilijev puding

Oh, kako je fajn, ko ni tolk posode za pomivat

japaja
Torek: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solatai vanilijeva krema z višnjami breskva

fižolova mineštra, zdrobljen šmorn in kaki.

ne neha in ne neha zoreti, tale kaki

kuharica Mici

TOREK:

Ker so moje roke danes zasedene s peko peciva, je kosilo delal mož, in sicer krompirjev golaž s hrenovko ter zelena solata:

picture_3773_595

Pozdravček!

oj, no pri nas danes tudi krompirjev golaž s hrenovko, zraven pa kus-kus in radič ter kitajsko zelje v solati, včeraj čufte iz skrinje jutri bodo pa testenine, verjetno kar s pesto omako ter radič tabu

Pri nas včeraj: Klasiča musaka, mešana solata. Mandarine

Danes: Polpeti iz gobje rižote z bučnim pirejem in sirom, povaljani v drobtine in popečeni v pečici. (bi moralo biti pohano). Solata, madarine in .

Jutri, postni dan (ne čist zares), da bomo lačni v četrtek.  Pa da me ne bo kdo preveč resno vzel. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti