Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: rižota z morskimi sadeži za kosilo za večerjo pa esihflajš sančy

Ostankov se ne spodobi slikat

MM
Kurja juha z ribano kašo, pečen kurji file, leča, brokoli, solata (endivijo, motovilec). lp irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 22.nov 2010 14:45 Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 23:22 Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 23:23

Danes me je kosilo že čakalo (mož je na bolniški ). Na sporedu so bili pa seveda zrezki (verjetno bodo ta teden vsak dan). Zraven pa krompir, pa pesa iz kozarca (za drugo solato ni bilo časa). Omaka na zrezkih je skrivnost, bilo je pa dobro, malo pikantno.

cik_1_595

Nena
Sančy, kaj pa je to esihflajš[ butnglava] Današnje kosilo je bilo: pečen krompir, polpeti, endivija beva

Pri meni včeraj los dificultados unexpectados con internet conexion ( kot, da so kdaj difilcuktados, expectados ). Danes možakar od siola zamenjal napajalnik ( zastonj ) in kaže, da vse dela. Danes sem mogel nekaj na hitro pripravit iz zmrzovalnika nekakšen filet, izjemoma za kosilo, ribje filete praviloma pripravljam za večerjo. Torej, danes, ne vem kakšen aljaški file:img_7635_595s melancani in čudno cvetačo ( vse za zdravje ).

Po kosilu seveda meditacija o bolj kozmičnih zadevah ( po kakšnem pasulju bo padla meditacijo o po luftu skakajočih piciklnih ).

ežoj

Beva

Esihflajš---- meso na kisu,mislim,da se tako po naše reče

Jaz ga naredim iz govedine ,ki ostane ,ko kuham juho.Narežem na manjše koščke ,dodam čebulo,česen kakšno trdo kuhano jajce.Včasih tudi malo paradižnika ali pa kakšno papriko.Najraje ga naredim z bučnim oljem ,pa seveda kis ,sol in poper.

Mogoče ,ga kdo naredi še drugače,nam je tak dober,pa še govedina se poje.

kriznana
Hvala Kriznana Pri nas temu rečemo kar govedina v solati, samo čebulo dam zraven, pa seveda kis, olje, sol. Vedno njam. beva
Ponedeljek: puranji zrezki, porova omaka, kuhana koleraba, mešana solata breskva

PONEDELJEK:

Rojstnodnevno kosilo (ni bilo prilike slikat) in tortica:

(Ni ne vem koliko lepa, je pa bila dobra)

picture_3771_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti