Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: njoki z škampi in gamberi, motovilec z čičeriko Sobota: piščančja juha z rezanci, pečena piščanja prsa, telečji kotlet, pečen krompir, mešana solata Danes: piščančja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, kuhana zelenjava, solata

NEDELJA:

Kostna juhica (od včeraj), nadevan goveji zrezek v jurčkovi omaki, ajdova kaša, zelena solata:

picture_3770_595

Pozdravček!

dragička je napisal/a:

NEDELJA:

Kostna juhica (od včeraj), nadevan goveji zrezek v jurčkovi omaki, ajdova kaša, zelena solata:

picture_3770_595

Pozdravček!

Evo tule sem pa prodan!! Odlično servirano bi se takoj usedel za tale krožnik Danes samo jesenska solata(redče zelje,kislo zelje,fižol in veliko česna). polarbear
kurja juha z rezanci, cordon blue, pražen krompir, brokoli, solata (rdeči radič, zeleni radič, endivija, motovilec). irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 21.nov 2010 14:35

Piščančji paprikaš s širokimi rezanci, zelena solata s fižolom.

21112010_290

lp

cervus

razvajanje z mojimi Raffaello palačinkami....

p1030121

palalačinka*

Piščanec z medom, pire krompir, jajčevci, solata, kavica, krhka pita za vsak okus z jabolki.

piscanec_z_medom_jajcevci_pire_krompir_595krhka_pita_z_jabolki_290

Nena
Danes; goveja juha skorenčkom in domačimi rezanci piščančji file v smetanovi sirni omaki, kotlet, cvetača in masleni štruklji in seveda skleda motovilca z radičom za popoldan pa še orehovi rogljički smeškoti mi še vedno ne delajo, moram Jerneja vprašat kaj je narobe arima

MI spet padamo v rutino, do nadaljnega. Ne da ne jemo, ko se ne oglasim.

Danes je bilo 20 minutno kosilo: Njokiji na panceti s šalotko, česnom, peteršiljem, timijanom in rožmarinom, posipano z malo parmezana, samo za predragega.  Piščančja prsa (brez kosti in kože, samo sol in poper), pečena v litoželezni ponvi. Zraven pa romaine solata z avokadom in polivko iz cezarjeve omake in salse (za manj kalorij) . (slednji dve zadevi tudi zame).

Za desert bo kasneje par mandarin.

Vanja

Jaz bi ene dva meseca morala jesti samo tisto, kar je na fotki od tiste miškezmoke....

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti