Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, blizu Rogle

Pri nas, zadnjih nekaj dni, nič ne jemo

MM

Vikica, fajn ljudje živijo tam, jih nekaj poznam! Pozdrav v ta prelep konec Slovenije. Pa tudi je se dobro tam!

Da ne bo zamere, tako mislim o slehernem kotičku naše lepe dežele. In njenih ljudeh. Kakor vi vsi!

naor

SOBOTA:

Kostna juha z rezanci, puranji zrezki v korenčkovi omaki, ščipanci, zelena solata:

picture_3756_595

Pozdravček!

Svinjski zrezki v naravni omaki, ušeska, endivija

fotografija0054_595

Petya

Po daljšem času zopet pica, zopet s preveč testa - ampak vseeno ODLIČNA.

rrr

Čorbast pasulj, prekajene kosti - nisem (hm, kar se tiče hrane, seveda) ohrna, ampak meni je obiranje prekajenih kosti slajše od vsakih rebrc in krače . Za posladerk pa mandarine.

lp

cervus

Danes: ocvrti sir, pomfri, francoska solata.

Včeraj sem pa moža peljala na kosilo. Jedla sva odlično in sicer gobovo juho, srno v omaki, ajdovo kašo, tenstan krompir in mešano solato.

pohan_sir_francoska_pomfri_595

Nena

danes: sarme in pasji dvoboj za suhe kosti (nas je kar nekaj takih, kot elaphus ), kolač,  

lp

mzm
Mi smo danes do konca pojedli francosko solato, zraven pa še pomfri in pečen file purana, za posladek pa ( kupljeni ) profiteroli beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti