Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem imel kontrolko ( ne, ne, nismo pisali, mal drugače je šlo ), potem grem mim vaškega ribnika In voilla, kosilo je določeno:

img_7608_595končno mi je zmanjkalo enih oliv, veliki piskar, poceni ( kao kalamata ), vam povem, ni ga čez etine olive ( pa magar s koščico.

Blitva tudi raste, si ne moreš mislit.

Po takem kosilu, seveda konteplacija ( saj veste, vesolje in podobno ), s zavedanjem, da je vse tako kot mora bit, kapitalizem počasi gre k hudiču, pa se tudi revolucija lažje pričaka ( čeprav, če smo iskreni, po revoluciji je en čas kaos, takih ugodnosti, kot so te ali une olive seveda ni.......... )

uf, uf, da kdo bi ne mislil, tiste tablete k se vidijo na sliki seveda niso moje ( kje bi jaz v najboljših letih kakšne tablete rabil. Tisto so za kontracepcijo, ena moja prijateljica............ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 19.nov 2010 16:06
Danes rižota z domačim brokolijem(še vedno poganja nove glavice kot zmešan ) Se strinjam s tabo Ežoj glede Etinih oliv..pa lahko vključimo tudi Etino kislo zelje in repo,rdečo peso in kumarice....!!! polarbear

Danes je bil na sporedu bograč in skutina gibanica

Petya
Pečen piščanec, črna redkev s fižolo v solati. irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 19.nov 2010 17:48

slovenska gobja juha, pohane šnite

katti
Dragička tebe bi nujno mogli vreč iz Kulinarike. Kajti takšno zavajanje z nezdravo hrano "svinjska zelhana krača" bi nujno moralo biti kaznovano.

Haha, ta je pa dobra!

Kaj je to zelhana krača. Po sliki sodeč prekajena. Vikica, s katerega konca Slovenije si? 

naor

naor ... prekajena = zelhana krača :)

Petya

Danes orade v soli in radič. Zraven pa vipavski zelen.Sicer sem strastna ljubiteljica rib, ampak danes bi takoj zamenjala z Dragičkino kračo.

Vilma

Ocvrte perutničke, pražen riž in rdeča pesa v solati.

Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti