ČETRTEK:
Pečen krompir s korenčkom (zalit z malo vina), pražen mesni doruček, zelena solata:

Pozdravček!
ČETRTEK:
Pečen krompir s korenčkom (zalit z malo vina), pražen mesni doruček, zelena solata:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11.nov 2010 14:28danes: "našpikana" prata, rdeče
,
v oblicah, vrtan radič, pa
, da vidimo, če res ni več mošt.
Hvala, naor in japaja, enako, ministra pa... kot da ga ni![]()
lp
mzmSegedin in pire krompir - nekateri pravijo, da to ne paše skupaj, meni je pa super![]()
![]()
Ananasov kompot iz piksne
rrrFižolova juha.

Dobr si tole napisala, Nb!![]()
Gledam, če ma lahko kakšen poseben pomen, pa jaz nič ne vidim ![]()
Ma sem se hecala, no![]()
Ampak zdej, če se že glih poglobimo v zadevo...pravzaprav vidim najmanj 2x ene take stilizirane![]()
japaja
Danes pri meni same težave, da sem mogel spet it v prestonico. Pokvaril se mi je pralni stroj in sicer tako, da ga se ne splača popravljat. Jaz pa nič čistega ( zaradi razvrata, le moram en nivo vzdrževat
). Mislil sem odpret temo, kaj mi svetujete, da kupim. Pol si mislim, boste začeli komplicirat, vsak cigo bo hvalil svojega konja, jaz se na hitro odločim: kupil bom najboljši stroj, ki ustreza mojim kriterijem. Zakadim se v Ljubljano, pogledam po parih trgovinah, in najdem stroj: Konig KWM 105A, v Hardy Norman 199€. Zagotavljam vam, da je to najboljši stroj za ta denar, boljšega preprosto ni. Ker sem bil pozen, pa se mi je mal mudilo domov, kupim sendvič in pivo in se odpravim domov. Seveda, na semaforju s nevemkolkkolonami, pri zavijanju v levo, držim pivo, sendvič in telefon, ki je ravno zazvonil in seveda prestavljam. Rezultat: speljal sem, polovico piva sam na sebe zlil, tako, da bom stroj hitro ( sam da se prebijem skozi navodila ) preizkusil s pranjem hlač in poloverja.
Ni bilo časa za leklerk, ribe so od včeraj:

Po praženju prelito z mal vina.
No pa ne čisto mal
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Najbolj enostavni piškoti s črto