Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juha z ribano kašo, dušeno rdeče zelje z jabolki in brusnicami, pražen krompir, pečen piščanec jutri: še ne vem, zraven pa regrat s krompirjem (prvi letošnji!) rimljanka
Ojla! Od kod pa vam regrat?? Petra PETRA005
Sem toliko časa stikala, da sem ga našla par pesti, zame bo že, pa čeprav trd in neugleden. Sicer pa s Štajerskega. En malo prisojen bregec in rob jeseni zorane njive. Par sončnih in malo toplejših dni, potem pa izbruh regrata. rimljanka
Danes:goveji zrezki v zelenjavni omaki,svaljki in rdeča pesa/zame samo juhica,ker so mi včeraj izruvali zobke avvvvv/. LP jelcy
danes: piščančja obara z vodnimi žličniki, za sladico vanilijev puding s smetano potepinka
Hola, lep pozdrav po dolgem času Danes bo pri nas na mizi francoska solata in ocvrti piščančji fileji, za sladico pa breskov kompot. Prijetno pomlad želim vsem skupaj na Kulinarični Sloveniji maji
danes: mešana solata s popečenimi koščki purana tjas
domaća pizza Lidija...
Petra, poglej na tržnici. Imajo full regrata. jasna
Danes: brstični ohrovt v cmokih (recept iz baze) in solata. Za jutri pa še zbiram ideje...na forumu seveda... Ella

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti