Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke malo lahko opišeš tole tvojo stvaritev.

irena66

larci, ne sekiraj se. Namen je pa tvoj bodoči tast zagotovo imel dober in lep. Včasih nam ustvarjanje ne gre po maslu in se nam kakšna reč ne posreči. Važno je, da je užitno!

Balenka

Vem vem, da je bil namen dober, absoluto :) Malo sem se morala pohecat na njegov račun :P

larci

Larci vzemi za dobro. To se lahko zgodi tudi tebi ko koga povabiš na kosilo.

Gospod je sigurno hotel skuhati najboljše.

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 28. 2011 22:17
včeraj: rižota z zelenjabvo in piščancem in zelena solata danes: goveji zrezki v omaki, pire krompir in solata anndreja Sporočilo je spremenil(a) anndreja dne 29. 2011 07:53

Mšzmoke, lepo prosim recept za kruhovo reciklažo..a je to star kruh ene 2 dni al je trd kot skala (da ne rečem kej drucga hehe...)..a si ga namočila (?!) prej preden si ga dala v postopek....?

Pridna si s temi tvojimi reciklažami, res!

Mi danes:

- špageti z omako iz vseh ostankov, kar jih premoremo...

- zelena solata z zadnjima dvema pirhoma

Poobedek, ki danes ni posladek:

- našo zverinico peljemo na 3. mnenje

(kako grdo so živali odvisne od nas KVAK).....................

japaja

Mišzmoke, tudi jaz, bi tole poskusila, izgleda slastno.

arima
Danes kuha Halo pica, dekleta pa grupno prilimane pred TVjem v pričakovanju kraljeve poroke Viva Meier

PETEK:

Sem mogla s kosilom pohitet, da slučajno kdo od svatov ne pride k meni...

in sicer: ohrovt s perutnino:

picture_4642_613

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 29. 2011 11:24

porova korenčkova enolončnica z ajdovo kašo, popečena skuta z rozinami, zraven zadnji lanski češnjev kompot iz kleti

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti