Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kurja juha z vlivanci, špageti, fižol in črna redkev v solati.

lpsam_1821_613sam_1828_613sam_1829_613

irenakr

Vrnila se japaja

di je bila?

di je bil da je bila, lipo joj je bilo,

tri je dana in tri noči..........

pa glej, da se noš izdala, od mene že ne bodo zvedli ( čeprav mi je spet ena  pižama viška ........ )

Za kosilo danes, pirogi:

img_0275_613mal so temnopolti, narejeni od polbele moke.

ežoj

Ežoj, to mora biti pa dobro.

Pa všeč mi je, da znaš varovati skrivnosti

rrr

Hehe....bom še pršla, Ežoj, je res fajn k noben nč ne zve pol.

Pa pust pižamo, ni bistvena...važn je, da  trenirke nism pozabla.

A une dve sta še tm?

japaja
Sreda: file osliča s prepraženo čebulo, pečen krompir, berivka, rolada z jagodami - mascarpone krema. breskva
Pri nas danes fižolova juha, zelenjavna juha, slivovi cmoki

Danes:

- s korenčkom, peteršiljčkom in popečeno čebulo oplemenitena juha iz kocke z domačimi vlivanci

- ostanki včerajšnjega golaža

- dušeno kislo zelje

- njoki

Posladek:

- v topli trenirki na divan

- glasba

- šivanje gumbov

japaja

Telečja obara še od včeraj, popoldne pa čevapčiči z mlado čebulo brez kruha. In skledo ledenke. Brez tega ne gre.

Za posladek pa najbrž enako kot Japaja, čeprav mi načrte lahko prekriža eno delo, ki sem si ga nakopala brez potrebe. Pa naj bo.

V tem primeru pa se bom nagradila s ta veliko žlico sladoleda, pa mraz gor al pa dol.

naor

limnol, jagnječih jetrc nisem kupovala, jih imamo doma, ker smo zmanjševali našo čredo. To se pri nas večkrat zgodi.

Včeraj pa štruklji v juhi, za večerjo pa smo obiske med drugim postregli s skutinimi palačinkami. Bilo je super!

Balenka
Pri nas danes goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pire krompir, grahova omaka, zelena solata Jutri: Korenčkova juha z zdrobom, preostanek stefani pečenke, krompirjeva solata za drugi del družine pa ribji fileji in kumarična solata Sobota: golaž in polenta Nedelja: goveja juha, pečenka, pražen krompir, vinska omaka, mešana solata Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. 2011 12:36

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti