Japaja, se veselim s tabo. Vem, kako je hudo, če zboli človekov najboljši prijateljček. Pa kar je že.![]()
![]()
![]()
Japaja, se veselim s tabo. Vem, kako je hudo, če zboli človekov najboljši prijateljček. Pa kar je že.![]()
![]()
![]()
Uf, uf, mal se skrivam, da Beti ne zve, da sem še doma, bi mi fejst zamerila. Jutri odrinem ( pa ne k Betki ), par dni bodo drugi kuhali za mene. Pri meni danes:

Moji rezanci na limonino-porovi omaki, grška solata. Eno od: ![]()
+obvezno
.
petek: domača pizza, domač ribezov in borovničev sok
sobota: zelenjavna juha, ocvrti gobovi kaneloni, berivka s sosedovega vrta
JulijaDanes:
- kruh brez gnetenja s čemažem
- pasja radost
- čebula
- rdeče vino
- še zadnja dva pirhca med zeleno solato
Posladek:
- pogled na vazo z rdečimi nageljni in rožmarinom (kje se sploh še dobi roženkravt?)
Poobedek:
- upam, da vreme zdrži in da poobedek traja do jutrišnjega rdečega nageljčka u ranu zoru (me sicer mika Nanos ampak naša zverinica ne more biti predolgo sama)
![]()
japaja
SOBOTA:
Smetanovi cmoki, piščančje na trakce v voku, korenček na trakce v voku, matoviec/berivka, mađarica:

Pozdravček!
Danes - pečena kokoš in jabolčna čežana, dušen riž, zelena solata-nafrfruljena. Nimam pojma, kako se ji reče.
Jutri - pohano, pohano in še enkrat pohano. Poleg široki rezanci v soku od sobotne kokoši, paradajz-paprika-kumare solata. Posladek - vanilijev štrudl.
Multivitamin
multivitamin
, za madjarico, dragička!! Naj vam tekne ![]()
japaja, ma, kakšno zverinico imaš, zdaj sem pa že firbčna, ko sto hudičev ![]()
hehe, mi imamo pa roženkravt, nageljni in rožmarin pa manjkajo.
Ninja24, a lahko malo razložiš tisto razmnoževanje pirhov?? ![]()
lp
aja, še ne vem, kaj bomo jedli ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Srbski pasulj