Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nam skoraj enako kot pri Dragički, le da so bili namesto makaronov špageti :))

larci
Pri nas pa včeraj bučna juha, popražena zelenjava( por,paprika, korenček), šunka, prata,regrat z jajci v solati danes pa goveja juha, v pečici pečen krompir, na rdeči čebuli popraženi ostanki šunke in berivka, potice smo tudi pojedli tako da bo zdaj počasi spet bolj "navadna" hrana, včeraj je prav pasal mlečni riž za večerjo. tabu

Pri nas pa po velikonočni pojedini malo premora, danes pa za kosilo:

pražena jagnječja jetrca, krompir v koščkih in velika skleda berivke.

, škodam da nisem kje bližje, bi sprejela prvo in drugo pomoč.

Balenka

Za večernji "poobedek":

picture_4619_595

Pozdravček!

dragička S to košaro bi me pa kupila, saj izgleda odlično, upam pa da je slano in ne sladko. franciska

Danes grem mim vaškeg ribnika in evo:

img_0263_595Meditacija na temo: vpliv pomankanja srdel v prehrani kulinarika na pot.... ah. saj ni važno ( čeprav potenca kulinarika ni mačji kašelj, pol pa sprašujejo, kaj a razvrata letos nič ne bo? ).

ežoj

Mmmmmmmmmmmmmm, Balenka, super dobro! Kje pa kupiš jagnječja jetrca?

Pri nas danes še vedno praznimo skrinjo:

gobova juha, ocvrta cvetača, pečena paprika in regrat z včerajšnjega izleta nad 1000 m. Za sladico spomin na potico.

Sonja
Ponedeljek: ciganski golaž, kruhovi cmoki, berivka, vaniljev puding z malinami breskva

Goveja juha z domačimi rezanci (sem se jih lotila po mojih izračunih po enih vsaj 25 letih), govedina iz juhe, široki rezanci in čemaževa omaka.

govedina_rezanci_cemaz_595_01rezanci_290 

Nena

1x prejšni teden: piščančev file v listnatem testu, paradižnikova solata.

file_v_testu_290paradajz_solata_290_01 

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti