Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: krompir iz pečice po enem od receptov v bazi in paradižnikova solata

JJ
Danes : goveja juha, preostanek lasagne (v omako sem dodala še grah, bučke in rd. papirko), radič v solati http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Tipično študentsko kosilo na hitro. :) gobova juha ter testenine s smetanovo omako z lososom. Sadje in zeljenjava pride na vrsto pa za večerjo. 

LP, Lea

mzm: imam MUM-a varno spravljenega, korenček je narezan s posebnim rezalnikom, ki se mi ga ne ljubi čistit, zaradi tega sem si omislil un " mandoline slicer " ali kaj je že, pol me pa jade na*izdi, češ, da pri moji posesti vrhunskih nožev ( kar je res je res ) ne potrebujem tistega rezalnika. Sedaj sem čist zbegan........

Pri meni danes, netipično študentsko kosilo, naravni zrezek, prosena kaša, grah:

img_0108_595Za posladek bom nadaljeval z eno knjigo " uvod v zgodovino ekonomske misli ", ni za izpit, bere se kot bestseler, priporočam............ pol se vam šele kapitalizem ogabi.

japaja, bo v redu sedaj?

ežoj

O ja, bo v redu, hvala za sodelovanje, Ežoj..

Ti pa le pazi s tistim "u vod", da ti ne pride ćez glavo (ja ja, sej vem da znaš plavat čeprav sem te do sedaj videla zgolj stati v vodi do gležnjev..)

japaja

Danes: sataraš, kruhovi cmoki, skleda solate

slike_393_595slike_394_595

arima

Po včerajšnji študentski malici ali "instant kosilu" kot pravi moja sodelavka:

pečenka, pražen krompir in zeljna solata.

Za večerjo pa razvajanje po mehiško, tortilje ala katja.

Balenka

Danes smo pa mi imeli skoraj "instant kočerjo" : zelenjavna mineštra in mlad, kaj mlad, novorojen, kravji sir s planin, domač pirin kruh in jagode. Aja, nekaj peciva od včeraj je tudi še, za vzorec. 

sdc17042_595

japaja, srota, a si spet mogla tuhtat in dotuhtat? kakšne nečloveške ure...

Schnugg, lepo, da se nam pridružiš.

lp

mzm

Uuuu, kako lepo, mzm . Pri nas smo pa danes vsi, brez izjeme, jedli rižoto.

lp

cervus

Miš, tole si pa lepo nardila! Paša za oči in zdravo za želodček!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti