Danes: krompir iz pečice po enem od receptov v bazi in paradižnikova solata

Mandljeva juha ajoblanco
Danes: krompir iz pečice po enem od receptov v bazi in paradižnikova solata
Tipično študentsko kosilo na hitro. :) gobova juha ter testenine s smetanovo omako z lososom. Sadje in zeljenjava pride na vrsto pa za večerjo. ![]()
mzm: imam MUM-a varno spravljenega, korenček je narezan s posebnim rezalnikom, ki se mi ga ne ljubi čistit, zaradi tega sem si omislil un " mandoline slicer " ali kaj je že, pol me pa jade na*izdi, češ, da pri moji posesti vrhunskih nožev ( kar je res je res ) ne potrebujem tistega rezalnika. Sedaj sem čist zbegan........
Pri meni danes, netipično študentsko kosilo, naravni zrezek, prosena kaša, grah:
Za posladek bom nadaljeval z eno knjigo " uvod v zgodovino ekonomske misli ", ni za izpit, bere se kot bestseler, priporočam............ pol se vam šele kapitalizem ogabi.
japaja, bo v redu sedaj?
ežojO ja, bo v redu, hvala za sodelovanje, Ežoj..
Ti pa le pazi s tistim "u vod", da ti ne pride ćez glavo (ja ja, sej vem da znaš plavat
čeprav sem te do sedaj videla zgolj stati v vodi do gležnjev..)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Danes: sataraš, kruhovi cmoki, skleda solate

arima![]()
Po včerajšnji študentski malici ali "instant kosilu" kot pravi moja sodelavka:
pečenka, pražen krompir in zeljna solata.
Za večerjo pa razvajanje po mehiško, tortilje ala katja.
BalenkaDanes smo pa mi imeli skoraj "instant kočerjo" : zelenjavna mineštra in mlad, kaj mlad, novorojen, kravji sir s planin, domač pirin kruh in jagode. Aja, nekaj peciva od včeraj je tudi še, za vzorec.

japaja, srota, a si spet mogla tuhtat in dotuhtat?
kakšne nečloveške ure...
Schnugg, lepo, da se nam pridružiš.
lp ![]()
![]()
Uuuu, kako lepo, mzm
. Pri nas smo pa danes vsi, brez izjeme, jedli rižoto.
lp
cervusMiš, tole si pa lepo nardila! Paša za oči in zdravo za želodček!![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Veseli tiramisu