Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ajdova juha, musaka od včeraj (ne znam narediti musake v normalni količini ), kompot, regrat z jajco.

20032011001_29020032011_290

20032011002_290

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 20. 2011 19:40

Danes za spremembo goveja juha, reciklirano nje meso, črna redkev v solati, s fižolom

sdc15963_595

elaphus, ne sekiraj se, musaka je kot golaž, v majhnih količinah težko rata dobra, uležana je še boljša.

zzak1977, tale ričet pa do sem diši,   A jajca na oko znaš spečt?

beva,

pinka, a tvoj nič več ne kuha ob koncu tedna?

lp

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

zzak1977, tale ričet pa do sem diši,   A jajca na oko znaš spečt?

mzm

Ravno sem razmišljal kaj s naredit s 30 jajci v hladilniku. Prvotna ideja so bile domače testenine, ampak bom raje treniral jajce na oko.

Commis débarrasseur
Frišen topel rženi kruh s semeni zraven pa nasekljane slane sardelice in česen polarbear
Ooo, kako so naši moški pridni. Danes: svinske zarebrnice, koromač v omaki, zapečena polenta, zelena solata. breskva

Danes... kosilo pri prijateljih:

gobova juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki, krompirji kroketi ((:

larci

Petek: govej juha z ribano kašo, čufti, pire krompir.

Sobota: pečena kri, bel kruh, čebula

Nedelja: kašnice, krompir kuhan v oblicah, kuhano kislo zelje z ocvirki ... poooozna sladica palačinke z nutelo

Ponedelje: goveji zrezki v omaki, pire krompir/kruh, motovilec/regrat

Petya

goveja juha, pomfri, polnjeni lignji, zelena solata

Balenka
elaphus je napisal/a:

Ajdova juha, musaka od včeraj (ne znam narediti musake v normalni količini ), kompot, regrat z jajco.

20032011001_29020032011_290

20032011002_290

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 20. 2011 19:40
Če je v tistem regratu na sliki jajc, sem jaz picikel Ognjič

Regrat z jajcem smo pojedli za kosilo, prehitro, da bi ga ovekovečila - župca še ni bila na mizi, ko regrata (in jajca) ni bilo več. Špehovnat pa je bil za večerjo, tega smo slikal, da sem lahk slikco prilimala - a nisi videla, da sem spremenila sporočilo zvečer??????

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti