Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kakšen tek neki, Naor??!! A un k mora laufat pol ke eno luštno punco pofotka ?

No, Ežoj, jst ti pa želim...khm...nekaj v zvezi s plezanjem (ne s  plazenjem, da ne bo pomote!!!)

Moj jedilnik od danes naprej:

- regrat z jajcem

- regrat s krompirjem

- regrat s fižolom

- regrat z ocvrtim špehom (ja, vem da se reče slanina)

- jajce z regratom

-fižol z regratom

- ćemaž z vsem zgoraj naštetim...

Bom po tej spomladansko vitaminsko mineralni kuri ne plezala ampak skakljala z veje na vejo do samega vrha kateregakoli drevesa

okej, vem ja, danes je ena veliiiiiika polna luna, juhu!!!!!

japaja
Uuuu japaja, samo zdravje Pri nas pa danes orada na soli in tržaški solatnik z jajci Avena
Juha iz mladega krompirčka in korenčka, za sladico pa skutin burek marec
Danes: polnozrnati špageti z omako iz posušenih paradižnikov, pečen piščanec, zelena solata breskva

Musaka, solata

lp

cervus

Danes je polna luna in vseh joškov god, to ste pozabile. Na zdravje vsem Jožetom in Jožicam, Pepcam in Pepetom, ki jih ni ravno malo na Slovenskem!

Jaz sem pa danes naredila zelenjavno rižoto in motovilec s fižolom.

Testo za štrudel že težko čaka, da se ga usmilim.

naor
Pri nas velika skleda regrata s krompirjem, kuhanim jajcem, koščki sira in slanine ter popečenimi kruhovimi kockami in cvetovi trobentic. violy

naor je napisal/a:

Danes je polna luna in vseh joškov god, to ste pozabile.

naor

Tole mi je pa dan naredilo! 

Solata iz sendvič joint-a.

Vanja
Včeraj: puranji zvitki s pestom, pršutom in mocarelo v naravni omaki, krompirjeva solata s pečeno papriko Danes: jurčkovo-zelenjavna mineštra, buhteljni (z nutelo in z marelično marmelado) Jutri: gratinirana čičerika s (eni menda še rastejo in rabijo meso ) Ninja24

SOBOTA:

Goveja juhica; zelenjavni mix, pire krompir, panirano meso, matovilec solata:

picture_4375_290picture_4364_290picture_4372_290picture_4368_290

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti