Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

A rifel dila je pa za jezik poriflat ?

Jaz danes:

- regrat s čemažem in slanino

Polovico časa, namenjenega nabiranju regrata, sem vrečko lovila tam po tistih pašnikih...(je bil pa zrak zato čudovit!)

japaja

Danes je še bila goveja juha, kuhana govedina s hrenom, kolerabo iz juhe, korenjem iz juhe, kuhanim krompirjem in cikorijo, da o radiču ne govorim (bojo jetra kontenta)

sdc16005_595

Oprostite, ker smetim, sem iz dela kure, kjer jajca ugledajo luč sveta , kaj je to riflmašina?

japaja, tale "pašna" hrana te pa ob čudnih urah pokonci drži

lp

mzm

Tole v bani je rifl mašina.

lp

cervus

japaja je napisal/a:

APolovico časa, namenjenega nabiranju regrata, sem vrečko lovila tam po tistih pašnikih...(je bil pa zrak zato čudovit!)

japaja

Ena taka pletena košara bi se obnesla danes.......

Pri meni: pašta fižol, iz domačega sivčka. Regrat štajerskega porekla bo jutri.

rimljanka

Danes sva jedla v Kitajski restavraciji:

-kislo pekoča juha

-spomladanski zavitek

-pečen riž s piščancem, jajci in zelenjavo

larci
Danes sem malo čarala, ker ni bilo nič pametnega na dosegu roke....nastali so polpeti iz sojinih kosmičev z dodatkom fete, graha in korenčka ter na vrhu košček mocarele. Za solato pa malo radiča in vloženi jurčki. Jutri bo pa po 4ih dnevih že prijala kakšna mesena zadeva Ninja24

Danes nekaj ni šlo po načrtih. Zmenjen sem bil z eno damo, na enem travniku, jaz pridem nje od nikoder, pol sem postopal po tistih pašnikih, pa, da bi ne bilo čudno, sem ( kao ) nabiral čemaž in resnično ga nekaj nabral. Sploh ne vem kaj se je zgodilo, menda se nisva razumela.

Torej pri meni danes, čemaževa " čorba ":

cimg3870_595

ežoj
Ognjič je napisal/a:
elaphus je napisal/a:

Ajdova juha, musaka od včeraj (ne znam narediti musake v normalni količini ), kompot, regrat z jajco.

20032011001_29020032011_290

20032011002_290

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 20. 2011 19:40
Če je v tistem regratu na sliki jajc, sem jaz picikel Ognjič
KAKO NAREDIŠ AJDOVO JUHO? marec
Ežoj , je nisi opazil , ko je dirkala s svetlobno hitrostjo za tisto vrečko z regratom ? Kaj češ , enim nagajajo ženske , drugim veter ... L P manca51

Ajdovo juho naredim takole: http://www.kulinarika.net/recepti/4976/juhe-in-zakuhe/a

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti