Pečen riž z zelenjavo
Danes bo:
česnova juha s kruhovimi kockami,
svinjska pečenka v mrežici,
riž z zelenjavo,
regrat s krompirjem,
vrtnične kocke in (mogoče) ![]()
NEDELJA:
Na poru pražen krompir, kisla repa (ostanki od petka), pečenica, krvavica:

Pozdravček!
Včeraj: Ostanki iz hladilnika.
Danes: Bo treba v nakupe, sem včeraj štajkala, nisem šla v trgovino, bo treba danes. ![]()
Solata iz cikorije
in še česa, potem pa jambalaya s skodelico riža.
![]()
Pri nas nikoli naveličana klasika: kurja juha z ribano kašo, pražen krompir, kuhan korenček, pečeno bedro, za povrh mafini in obvezna
.
Lepo nedeljo!

Kakšna čast, vidim da se moje pisanje omenja kar v nekaj temah s katerimi nimam nič, in to na več straneh.
Celo z Argentino sem baje povezan. ![]()
Evo ga, ričet obožujem.
O, ´lejga, prijatelj zzak, dobrodošel v temi, tukaj te pogrešam(o).
Ričet vidim obožuješ, kaj pa krvavice?![]()
Pri meni danes, skor bi odprl jedilnico za lepo vreme, pa sem se premislil, je samo lepo za videt, nič kaj pretirano toplo.
Torej danes, "zimska" jedilnica, prt za nedelje in praznike, dušen zajček s prilogami:
ežoj
Včeraj piščančja berdrca v zelenjavno - smetanovi omaki, krompir v oblicah, zelena solata, fernandoti (kar jih je ostalo po zajtrku).
Danes za kosilo osvojila bližnji hrib in se vrnila z dvema vrečkama čemaža. Tako da bo jedilnik naslednje dni precej podoben Japajajinemu. Ok, plezanje po drevju bom spustila :)
Sladica: Rafaelo torta po receptu s coolinarike, zelo njami
Povabljena na pozno popoldansko kosilo v mehiško restavracijo.
barbara9
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Moj domači kruh