Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Bi pa radi vedeli, dragi ežoj, kdo je bil danes soudeleženec pri mastenju s sardelami?!

Danes s špinačo "zarolan" puran, polnozrnat riž, dušeno korenje

sdc14037-1_595

v solati in ardeče pomaranče, italijanske, siciljanske, če smo prav natančni, baje.

lp

mzm
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmočki, govedina in krompirjeva solata s kančkom majoneze, zenfa in popra Jutri: sarme, isto JanisJoplin
Kosilo: kmečke kumare, faširani zrezki in puding Večerja: regrat z jajčki, krompirjem in svežim črnim kruhom Ja ežoj, da bi odkrili resnico sta potrebna 2 človeka: enega, da jo izreče, in drugega, da ji prisluhne.

Danes sirovi tortelini s smetanovo omako in kozicami;

včeraj: zelenjavna rižota

katti
Danes: enolončnica, rižev narastek breskva
Torek; zelenjavna juha z rezanci, pečani sirovi štruklji, omaka s šampinjoni, motovilec Sreda;Skleda mesno jajčne solate(govedina iz juhe, piščančja salama, kocke sira, jajca, kisle kumarice), kruh Danes; segedin golaž, v kosih krompir, jgurtova torta z robidnicami Lp arima
Evo pa sem padel pod vpliv ribojedcev polarbear

Kakšne lepe slikice!

Mi pa danes: sladko zelje in pire krompir.

Balenka

polarbear je napisal/a:
Evo pa sem padel pod vpliv ribojedcev

polarbear

Da je nisi ti danes enmal gor v hrib in na drugo stran mahnil? Daleč nimaš.......

rimljanka
Ja Rimljanka sem padel pod dober Ežojev vpliv ko sma pa soseda Moram pa priznat da so bile sardelce zamrznjene-očiščene..niso tako dobre kot sveže je pa manj dela z pripravo.. polarbear

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti