Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

japaja,  (priklon)

Danes raznolika pašta ( dobesedno) z olivami in sladkim janežem

sdc13994_595

skleda radiča in pomaranče

lp

p.s.: izgubila se je MM (), kdor ve kaj več, naj javi, prosim, na ta forum. Hvala. 

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 08. 2011 19:07
Japaja in Ežoj Danes: ocvrte sardele, krompirjevo solato za večerjo: pirini palačinke z nutello in orehi breskva
danes: krompir v kosih, stročji fižol v omaki, popečen mesni sir, za sladico pa palačinke s čokolado jutri: piščančji ajmoht in ajdovi žganci beva
Danes bučkina kremna juha, losos, krompirček, solata, muffini presenečenja in . http://www.kulinarika.net/recepti/4439/sladice/muffini- lp, pinka

Jaz pa Anamarija1 pogresam. Nic se ne oglasa. 

Tok mi delate luste s temi sardelami, da bom posrfala, ce jih kje najdem.  Pa naj bajta smrdi en teden po pohanju, mi je cisto vseeno. 

Sreda: Ajdova pizza, solata,  na enem koncu, odmrznjeni ostanki (se vedno je nekaj beracevih culic na zalogi) in solata na drugem. Potem pa na bicikl za dobro pocutje in .

Vanja
Danes: bučkina juha, krompirjeva musaka, solata, za posladek idinjača. Potem pa dolg sprehod po gozdu. regica

redno spremlja ta forum. Trenutno res samo ta

MM

včeraj sva imela pire krompir pa špinačo in hrenovke, danes pa pride na vrsto segedin s kruhom. Jutri pa čufti in makaroni ter zelena solata.

tanjaj
Mišzmoke, hvala za odgovor na temo cikorije. Imam malo faznega zamika, Dobrojedkica preboleva norice. V soboto sem videla, da imajo cikorijo tudi na naši tržnici - tisti prodajalci, ki pripeljejo italijansko zelenjavo, ampak jaz bi rajši našo primorsko cikorijo. Menda je treba potrpeti še kak teden. Pri nas bo danes: rdeče zelje, mlinci, žrebičkovi zrezki. Dobrojedka

Dobrojedka, ja, še malo več kot teden rabi naša cikorija, pa še mrzel val se nam obeta, zato nikar čakat, kar kupi jo, saj Italijanu je ta domača in se povsod naposluša kako je od drugih slabša. Lepo je podpirat domače kmete, kadar imajo robo, medtem pa ni nič narobe, če kupimo sosedovo, a ne:)

MM, sem si oddahnila! Ampak, a kuhate pa nič več?

Nimam pojma, kaj bomo danes jedli.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti