Orehova rolada
breskva Danes:
SVET NA MOJEM KROŽNIKU:
1. nekaj med ciganskim in Stroganovim golažem:
- olje slovensko
- čebula novozelandska
- korenje avstrijsko
- peteršilj italijanski
- kisle kumarice mađarske
- sol hrvaška
- lovor turški
- meso ne vem točno od kod...
2. kruh
3. pomaranče grške
4. kozarček čilenskega vina
Poobedek:
- solo dolg sprehod med razmišljanjem o samooskrbi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Postrežba:Krompirjeva musaka,radič v solati,piškotki...kavica ,ki jo sama skuham![]()
A vaste kolk dobra blitva raste v oklici metropole? Branjevke je vso nesejo v leklerk in se le tam dobi. Jaz sem od začetka bil v dvomih, zaradi grobega videza, vendar je zelo v redu, pa tudi stebla se lahko ponucajo.
Danes pri meni:
A sem vam kdaj povedal o dovršenosti vesolja? A, da nisem! Škoda enkrat bom mogel to povedat. Pravzaprav je stvar dokaj enostavna: Spečt je treba kakšne frišne ribe, odpret flašo dobrega vina in to je treba zaužit. Naprej se stvar raklo komplicira, namreč, treba ja biti bogat, srečom ne bogat v denarnici ampak je treba bit bogat na duhu. Potem šele dojameš dovršenost vesolja, da je pravzaprav vse tako kot mora bit. Kajti, če bi se le kakšna konstanta za malenkost spremenila ( sliši se hecno: kako naj se spremeni, če je konstanta ) bi tega vesolja ne bilo več ( in nas tudi z njim, čeprav je to pravzaprav vseen, mi tega ne bi vedeli ).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Sirovi napihnjenčki z dodatkom