Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mišzmoke krasna lazanja. Po katerem receptu jo delaš. Zelenjavne še nikoli nisem delala pa me zelo mika pa se kar ne lotim. V bazi jih je preveč receptov pa ne vem katero bi.

Baj.

irena66

Vsem se opravičujem, da ni bilo postreženo vino za današnje kosilo ( a ne, da je manjkalo ). Stvar je pa taka, zraven tiste obare bi pasalo lahko belo vino ali tudi pivo, jaz pa ničesar takega nisem imel, nisem imel čas iti do trgovine. Prihodnji teden grem na dopust in moram prej veliko postorit, pa nobenega časa. Je pa še tako: če je za kosilo taka obara, za večerjo je pol kaj bolj konkretnega. Torej, večerja ( žal bi spet pasalo belo vino, pa ga nimam ):

img_8331_595Bodite pozorni na haiku nož v spodnjem levem kotu, brez njega se taka večera pravgotovo težje pripravi.

ežoj
Ežoj full lahka večerja. Je to ribica? Sporočilo je spremenil(a) danicak dne 11. 2011 20:13

Ja, " kotleti " krapa.

ežoj

danicak je napisal/a:

Ežoj full lahka večerja. Je to ribica?

Mene sicer bolj spominjajo na kake kačje dvojnokotlete (anakonda al kok se že reče oni JAm kači). Pa naj bo, verjamem ežoju. Haiku nož mi je pa ful všeč, se prav vidi, kako kvalitetno je nasajnen na ročaj.

Dvomim pa, da gre na doPust, se mi kar zdi, da bo še krepko v poPust segel ta njegov (karkoli že).

rimljanka

Ežoj matr (kot bi rekel en moj virtualni prijatelj ) una svobodnih nazorov je spet pustila tablete na mizi...

jade

Špinačni tortelini v smetanovi omaki in solata

Jannaa

Ežoj mene zanima zakaj tako zgodaj sadiš bob. Kaj pa pripravljaš iz njega, jaz ga sadim okoli njive zaradi voluharja. Baj.

irena66

ežoj, tvoj nož je majka!

tulka

irena66 je napisal/a:

Mišzmoke krasna lazanja. Po katerem receptu jo delaš. Zelenjavne še nikoli nisem delala pa me zelo mika pa se kar ne lotim. V bazi jih je preveč receptov pa ne vem katero bi.

Baj.

irena66

Hvala (tudi japaja). Recept "mzm" sem enkrat že napisala, na tej strani, danes na primer ni špinače, je pa dušen debel, sladek koromač (finokjo).  Nekaterim lazanja brez bešamela ni lazanja, meni ne paše. Morda je tudi v bazi kaj takega, a veš, da nisem še pogledala.

, a tisto je prt?! Niti  mi ne pomagajo več...Nož je pa tanartabulši!

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti