Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Ohrovtovo-krompirjeva enolončnica:

picture_4162_595

Pozdravček!

Čufte, pire krompir, solata, 

72_cufte_pire_krompir_290 

Nena

Danes popolna ponovitev včerajšnjega jedilnika, hitim, da me Balenka ne ulovi...

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 07. 2011 17:32

Danes sirov burek ( eh, če bi jade vedla bi sigurn prišla ):

img_8301_595

ežoj

goveja juha z rezanci in "mesekom", pomfri, pečeni kremenatelji s papriko, zelena solata, vitaminska bomba (miksano sadje)

Dragička, tvoja enolončnica pa zgleda tako kul, pa ežojev burek tudi vabi.

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 07. 2011 17:48
Ežoj , vsaka ti čast , pravi stručko si . L p manca51

Midva z možem sva pojedla včerajšne ostanke, vnuka pa sta si zaželela čufte. Zadnji hip sem še slikala, preden sta zmazala vsak svojo porcijo.

lpsam_1056_595

irenakr
Danes: ričet od včeraj malinine rezine breskva

Ežoj, ne samo jade,izgleda, da  nas bi bilo kar nekaj okoli tistega "prodfana!"

naor
Danes pa malo improvizacije in zdrave hrane; fileji divjega lososa na zelenjavni posteljici (korenček, šampinjopni, por in paprika) v škrniclju iz pečice in roast potatoes s stroki česna in mediteranskimi začimbami, solata, za sladico pa ostanki "recikliranega" panetona z vanilijevo kremo od včeraj. Jutri bodo pa čufte s polnozrnatim rižem, krompir (za nekatere v kosih, za druge pire) in solata, za posladek pa bela kokosova pita. Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti