Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: vegi ješprenj z bobom, rdečo lečo, grahom, rdečim in rumenim korenčkom in kolerabo, za tiste, ki niso na dieti čokoladni mouss Danes: prosena kaša z jurčki in lisičkami, rdeča pesa ali endivja Jutri: s pršutom polnjene svinjske zarebrnice, krompir (verjetno pražen), rdeča pesa Ninja24

Danes po kitajsko: sladko kisli piščanec, zeljna solata, ocvrte banane.

mamka

sardele( če kdo ne pozna:)sdc12225_595

skleda radiča, pomaranče (aja, kruh tudi)

Na, pa je šla biblija, z vsem, kar spada zraven..., jaz sem pa mislila, da....

elaphus, če že ne boš piškotov, pa vsaj v "kofišop" pokukaj (preden spremenijo zakon)

(A irenakr nas pa ne mara več? In vse fotke je zbrisala...)

lp

mzm

27. in 28. 12. ima še fotke objavljene, potem je pa res izginila, morda se pa kje na toplem greje, na Tahitiju, recimo.

rimljanka

Zgodnja večerja, ker je kosilo bilo zgodaj in bolj švoh:

picture_3959_290picture_3955_290

Pozdravček!

Torek: panirni osličevi fileji s papariko, kuhana koleraba in krompir, mešana solata vanilji puding z višnjami breskva

Ežoj hvala, ko bom imela čas poskusim po tem receptu in poročam. Lep dan.

irena66

rimljanka je napisal/a:

27. in 28. 12. ima še fotke objavljene, potem je pa res izginila, morda se pa kje na toplem greje, na Tahitiju, recimo.

rimljanka

A, viš, pred 18.12. so pospravljene. Kar naj uživa, meni je tam prevroče.

Uf, dragička, kakšne krvavice...

lp

mzm
Danes; goveja juhica z domačimi rezanci in češpljevi cmoki z mešanim kompotom arima

Evo mene. Sem kar tukaj na "hladnem", je pa res, da mi Kulinarika zelo šteka in se mi stran kar noče odpret, takrat ko jaz hočem.

Sicer pa je naš zimski jedilnik kar malo pust in se venomer ponavlja (fižol, zelje, repa, krompir...), ker pač takšno hrano obožujemo, bom pa seveda spet kaj poslikala, že zato, da ne pozabim kako se nalaga.

V novem letu pa vam vsem želim srečo, zdravja in zadovoljstva!

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti