Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Moje kosilce:

graham špageti s česnom in drobtinicami.

graham_spageti_-_esen_595

MM

Evo, za spremembo, večerja:

img_8060_595Kot je videti, palačinke ( od polbele moke ), levo je fruktoza za posladkat, desno je kozarec slivove marmelade, saj piše na etiketi, znanega proizvajalca, bolje rečt proizvajalke ( se zahvaljujem na donaciji, ona bo že prepoznala etiketo ). Kozarec že par dni pridno trošim za zajtrk. Marmelada je vredu, slive se čutijo, tudi niso čist razkuhane, so celi koščki, vse v redu razen.............. razen tega da bi žih bila mal bolj sladka. Verjamem da večina ne bi imela to pripombo, jaz pa ne morem bit tiho: sladko imam resnično rad.

ežoj
mšzmoke,mi poveš,kje si kupila ta krompirček? ultranova

ultranova, tisti hrustavci so bili pri elaphus za kosilo, mišzmoke je pašto kuhala......

rimljanka
rimljanka,hvala za popravek;) Upam,da vseeno dobim odgovor ultranova
jota - se še kar čistimo laik

Ultranova, če se ne motim, v Hoferju. Pravi odgovor na tvoje vprašanje bi sicer dal kuhar, ampak vseeno mislim, da kar drži.

lp

cervus
Pri nas med prazniki nismo pretiravali zato smo kar na običajni hrani. Goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen telečji kotlet in piščančji file, rdeče zelje z jabolki, zeljna solata z zeleno ali siljen regrat Jutri: fižolova juha in palačinke. Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06. 2011 14:27

Ravioli v gorgonzola omaki, solata.

Vilma

telečji zrezki - popečeni, njoki, solata in sadje - menda nam manjka vitanimov.

LP

kuharica Mici

Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 06. 2011 13:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti