Moje kosilce:
graham špageti s česnom in drobtinicami.

Moje kosilce:
graham špageti s česnom in drobtinicami.

Evo, za spremembo, večerja:
Kot je videti, palačinke ( od polbele moke ), levo je fruktoza za posladkat, desno je kozarec slivove marmelade, saj piše na etiketi, znanega proizvajalca, bolje rečt proizvajalke ( se zahvaljujem na donaciji, ona bo že prepoznala etiketo ). Kozarec že par dni pridno trošim za zajtrk. Marmelada je vredu, slive se čutijo, tudi niso čist razkuhane, so celi koščki, vse v redu razen.............. razen tega da bi žih bila mal bolj sladka. Verjamem da večina ne bi imela to pripombo, jaz pa ne morem bit tiho: sladko imam resnično rad.
ultranova, tisti hrustavci so bili pri elaphus za kosilo, mišzmoke je pašto kuhala......
Ultranova, če se ne motim, v Hoferju. Pravi odgovor na tvoje vprašanje bi sicer dal kuhar, ampak vseeno mislim, da kar drži. ![]()
lp
cervusRavioli v gorgonzola omaki, solata.
Vilmatelečji zrezki - popečeni, njoki, solata in sadje - menda nam manjka vitanimov.
LP
kuharica Mici
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Bučke s sirom