Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zakva šparaš z eroplan? AA j meu du 31. 12. pu 100 euru karte z pu celi europ brz mockbe pa brusla. selotejp

Sashika, mal sem pregledal tist tvoj Island, se mi zdi drago kot žafran dva do trikrat dražje kot ZDA. Resnično bi bilo zanimivo, da kaj več poveš o tem tvojem potovanju, verjetno nisem edini, ki bi ga to zanimalo.

Pri meni danes one sarme od včeraj, le kuhane, pa brez pire krompirja:

img_8040_595

ežoj

Mati mouja jest tn zstupim pru neč, Selotejp.

banana130

matr, banana, s kirga planeta si pa ti, d nč ne zastopš. Adria je imela do novega leta karte po celi širši domovini po 100 €, razem Bruslja in Moskve. Sicer, selotejp mal za*ebava, vendar se ne bomo pustili, vidimo vsaj da obvlada cirilico, misli pa, da mi ne.

ežoj

Zelenjavna mineštra (taka, kot na prejšnji strani) in

malo smetane je še ostalo od praznikov

sdc12650_595

lp

mzm

Ja, novo leto je tu in z njim nove zaobljube.

... zato smo bolj vegi :

krem bučkina juhuca in paprika s sirom

buckina_krem_290

paprika-sir_290

MM

Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 03. 2011 17:07

Goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pire krompir, tenstane jabolka.

Sladica pa kremna rezina (obljubljena že za med prazniki)

kremsnita_290 

Nena
Danes samo kislo zalje z matevžem bilo zelo arima

multivitamin je napisal/a:

Je pa blizu Amsterdam. Tam je pa fajn.

Multivitamin

multivitamin

U, fino. Grem za prvega maja, če bog da in sreča junaška, bi rekel en literarni junak. Se bom že pazila, da ne bom nič piškotov jedla!

Ste mi pa tolk luštov vzbudili s temi enolončnicami, da sem jo danes naredila iz stročjega fižola. Je bila kar za prebavit. Nekateri so sicer jamrali, da je premalo mesa, pa so obrali rebrca od lani . Upam, da jim ne bo slabo.

lp

cervus

Ma, multi, takrat nimam časa. Vseeno, hvala za nasvet - ga bom upoštevala, ko bom velika. . Bom pa vzela vetrovko in kapo.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti