Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Sashika, mal sem pregledal tist tvoj Island, se mi zdi drago kot žafran dva do trikrat dražje kot ZDA. Resnično bi bilo zanimivo, da kaj več poveš o tem tvojem potovanju, verjetno nisem edini, ki bi ga to zanimalo.
Pri meni danes one sarme od včeraj, le kuhane, pa brez pire krompirja:

ežoj
Mati mouja jest tn zstupim pru neč, Selotejp.![]()
matr, banana, s kirga planeta si pa ti, d nč ne zastopš. Adria je imela do novega leta karte po celi širši domovini po 100 €, razem Bruslja in Moskve. Sicer, selotejp mal za*ebava, vendar se ne bomo pustili, vidimo vsaj da obvlada cirilico, misli pa, da mi ne.
ežoj
Zelenjavna mineštra (taka, kot na prejšnji strani) in
malo smetane je še ostalo od praznikov

lp
![]()
Ja, novo leto je tu in z njim nove zaobljube.
... zato smo bolj vegi
:
krem bučkina juhuca in paprika s sirom

MM
Goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pire krompir, tenstane jabolka.
Sladica pa kremna rezina (obljubljena že za med prazniki)
Nena
| multivitamin je napisal/a: |
Je pa blizu Amsterdam. Tam je pa fajn.
Multivitamin
|
U, fino. Grem za prvega maja, če bog da in sreča junaška, bi rekel en literarni junak. Se bom že pazila, da ne bom nič piškotov jedla! ![]()
Ste mi pa tolk luštov vzbudili s temi enolončnicami, da sem jo danes naredila iz stročjega fižola. Je bila kar za prebavit. Nekateri so sicer jamrali, da je premalo mesa, pa so obrali rebrca od lani
. Upam, da jim ne bo slabo.
lp
cervusMa, multi, takrat nimam časa. Vseeno, hvala za nasvet - ga bom upoštevala, ko bom velika.
. Bom pa vzela vetrovko in kapo.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Polnjene paprike