Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kaj pa vem multi. Jaz sem bila od januarja do maja. Januar in februar sta bila pasje mrzla. April in maj sta bila pa čudovita. Hladneje sicer kot pri nas, ampak lušno in predvsem sončno. Dobrojedka

Z ozirom, da tam zivim, vam povem, da je najlepse na Nl od marca do maja, ko cvetijo tulipani, prav tako je lepo tudi v Amsterdamu. Amsterdam se splaca obiskati tudi avgusta in septembra. Najbolj grozni meseci so od decembra do februarja, ko pihajo mrzli severni vetrovi in ti niti gorotex bunda ne pomaga...

Nena-morje
Danes smo imeli za kosilo zelenjavno lazanjo in solato. Jutri pa bomo kuhali ajdove žgance z ocvirki in kislo repo. marec

Danes:krompir in piščanec iz pečice,solata iz rdečih paprik iz česna.

golubić

TOREK:

Špageti z omako od bučk, paprik, korenčka ter rdeča pesa.

Pozdravček!

Danes bodo ribe (odvisno od ponudbe v ribarnici) in solata.

Vilma

goveja juha z zdrobovimi žličniki in drobnjakom ter korenčkom, pražena jetrca, krompir v kosih, vroč jabolčni kompot.

rimljanka

Jota z zeljem, kuhane kosti (prekajene), za največjega lakotnika pa klobasa.

lp

cervus

Danes ( in vse dokler jih ne zmanjka ) sarme s pire krompirjem:

Za posladek: eurodizjak ( menda ne mislite , da bi rabil afrodizjak v najboljših letih )

ežoj

Ežoj po katerem receptu delaš baklave? Fantastično izgledajo mislim da so tudi dobre.

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti