za večerjo bo pa samo en kaki
Kavna torta (Coffee cake )
za večerjo bo pa samo en kakiHehe, Vilma, tiste kuglce so skupek ostankov raznoraznih nadevov prazničnega peciva, posute ene s cimetom, ene s kakavom in ene z mešanico za medenjake, skratka, pospravljanje na veliko, pa še okusno je izpadlo! ![]()
lp
mzmGoveji zrezki v gobovi omaki in kruhovi cmoki. Za posladek pa vanilijev puding s smetano.
JannaaMišzmoke, se mi je zdelo, da je cimet, sem ga zavohala prek ekrana. ![]()
Pri nas še vedno popsravljamo ostanke, zato bo danes pica.
VilmaDanes:
- široki rezanci s čemaževo smetanovim prelivom
- pomaranče
To je vse. Posladek pa v timeoutu med razprodajami![]()
Zvečer najbrž nujno namakanje nog v lavorju, polnem slane vode![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Pa dobr no, Multivitamin, brez veze da greva v London noge namakat
, jaz prisegam na našo sol, ne bom trogala tistih 5 kil soli s seboj po svetu! In doma je le doma. Najbolj komot.
Če bom kaj trogala po avionih, bo to rožmarin za piščančji žur, sirup iz smrekovih vršičkov, slivova marmelada, bezgov sirup, ocvirki....
Kar bodi nagajiv . Paše. Bolj kot črnogleda in grozeča zateženost![]()
Aja, bajdevej, Oprah je menda ustanovila en pozitivističen OWN network![]()
Mi je vseen Oprah bolj všeč kot pa en zadojen slavnostni govorec, ki mi govori, kako je že njegova mama povedala, da je treba v življenju trpeti![]()
Dej, Multi, da ne bova kregana zaradi smetenja teme, povej, kaj si/boš skuhal/jedel danes?
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Goveja juha z valjanimi rezanci