Pijana Kokoš
Vikica, skuhaš malo bolj gosto rižoto po okusu, samo velikih koščkov zelenjave ali mesa naj ne bo v njej. Potem ohladiš, narediš polpete, (najboljši so, če him dodaš koščke česnovega Boursin sirčka) ter spaniraš v jajcu in mešanici parmezana in drobtin (jaz uporabim panko oz. japonske). Pečeš v pečici na približno 180 stopinjah približno 15 do 20 minut . Na koncu, da dobijo malo več barve, prižgeš samo zgornje grelce in vmes enkrat obrneš.
Vanja
Danes:
- scvrla (stopila) ocvirke, da pa ne mečemo nič stran, smo tisto kastrolo, kjer je bilo še veliko zaklada, očistili s krompirjem v koščlih
- skleda zelene solate s čemažem
- L-bone
Posladek: lepo vreme (vsaj v LJ)
japajaSREDA:
Pečeno piščančje bedro, krompir ter "štrucar" solata:

Pozdravček!
Danes: kuhana šunka, leča v solati, za posladek pa štrudelj od včeraj.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 24.nov 2010 14:11Še vedno kuha mož. Danes je naredil v pečici pečeno papriko nafilano s faširanim mesom in sirom, zraven pa špagete, da je porabil meso, kar ga je ostalo od file, pesa v solati. Sliko sem pa grdo naredila, je rekel
.

@Atina: ti si pa mejčken žleht!
@irenakr: a si lečo sama kuhala ali je iz konzerve?
Pri meni danes dušeno zelje s testeninami:
Pa spet tiste tablete vsepovsod puščajo, sploh ne vem od katere so.
Bom mogel nabavit mal zalog, neki se šušlja o koncu sveta, pa, da bom mal pripravljen ( mal makaronov, ribe, vina............. ).![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 24.nov 2010 17:41

Polnozrnati rezanci s porom zame, za mojega s faširanim mesom, zame pirina solata z feto, mešana solata in hmhm.. rečmo mini pite z jabolki
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato