Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sdc10492_595

mineštra brez mesa, zato pa je vino, prtiček, svečnik...

lp

mzm

Zadnje dni: kosilo -  je to?  Jutri bo menda bolje.

rimljanka

Rimljanka menda hoče povedat, da je za kosilo sirove luknjice s kisom in oljem. Jaz tudi - danes - pa jutri tudi

lp

cervus

Ne, elaphus, sirove luknjice brez kisa in olja.

No, danes je bil en tajvanski zeleni čaj in nekaj čajnih piškotov najsoseda v izbrani družbi -najst mladine. čajanka pač, no.

rimljanka

Včasih kak postni dan ne škodi, za prečiščevanje telesa.

Pri naših sosedovih peresniki s paradižnikovo omako, zelena solata s fižolom. Se mi ni ljubilo domov po fotoaparat .

MM

@irenakr: prej sem pozabil napisat, tale zgoraj fotografija se mi izredno dopade. Drugač, vi starejši ste lahko mal staromodni, za nas mlade se to nekam ne spodobi

@mišzmoke: Za moj ukus, tvoji sliki nekaj manjka, pa to ni kos mesa. Morda bi slikala z večje razdalje, da se kozarec vidi cel, pa da se tudi svečnika kaj več vidi.( ne verjamem, da ti imaš tak problem kot jaz, da moraš slikat tako, da se kakšen klump na mizi ne vidi ).

A rabijo kje kakšnega kritika za fotografije?

ežoj
Sreda: zelenjavna juha s kranjsko klobaso, palačinke z vanilijevo kremo breskva
Včerja: zelenjavna juha, pohan oslič, pečene bučke, zelena solata z radičem Danes: zelenjavna juha, piščančja rižota z brokolijem, dušene bučke, puding, zelena solata z radičem Jutri: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, jagodov kompot, zelena solata z radičem NENA58

ČETRTEK:

Zelenjavna enolončnica z mesnimi cmočki:

picture_3779_595

Pozdravček!

včeraj: rižota z lignji, radič

danes: kurja juhica za bolne otroke, za ostale še svinjski ražnjiči in solata

kuharica Mici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti