Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kurja juha z rezanci, špageti in solata (endivija in rdeči radič). lp irenakr
včeraj: bučkina kremna juhca, piščanec po azijsko, riž v sopari, mešana solata danes: brokolijeva juha, solata z čičeriko, borovničev-skutin zavitek jutri: sočna mesna lazanja, skleda endivije geesix
Popoldanska kavica in mafini, ki jih je ravnokar spekla hčerka. lp irenakr

Goveji zrezki z jajcem, zeljnata solata s fižolom. (kuha še vedno mož). 

cik_4_290cik_4_a_290

Nena

Danes pri nas, vsak po svoje:

moža sem poslala k sosedovim na ričet, rebrca in krompirjevo solato

moje kosilo: solata

grski_preliv_290

kosilo za 1. : zelenjavna juha (blitva, krompir)

k1_spela_290

Kosilo za 2. : ocvrti instant morski simboli :

k1_eva_290

MM

Danes: zelenjavna juha, v katero sem namesto smetane za kuhanje vmešala smetano z mleka, v čast naši godovnici je sledil pečen krompir, ocvrte rakove klešče, zelenjava na sopari in zelena solata s koruzo ter bučnim oljem.

Atina
Četrtek: dušeno meso z zelenjavo, svaljki, zelena solata breskva

Saj vem, da je moške, še posebno študente, težko zadovoljiti...pa pojma nimajo o umetniškem vtisu

Mineštra še od včeraj

sdc10480_595

in še sladka mineštra, se govori, da bo konec sveta, pa...

sdc10619_595

Me pa firbca, kje stanuje morska medvedka, bi kakšenkrat prav prišli taki sosedi. 

, (samo preizkušam, kako zgleda, so napisi brez slikc)

lp

mzm

Danes pri meni:

img_7675_595Ma če sem čist pošten, vse je ena sama goljufija, evo, imam slabo vest  ( mea kulpa ). Kupil  sem po internetu plastične ribe in plastično zelenjavo in vsake tolk mal skombiniram, in poslikam in to je to.

img_7680_595Ups, kaj pa je zdej to?

ežoj
Ežoj, tole bo pa kitajska roba... čisto zanič, da takole razpade ta plastika... Staša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti