Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:gobova juha,pražen krompir,puranovi zrezki,zelena solata. Jutri:filana paprika ,vkoščkih krompir,solata. Milži

Danes:

gobova juha, kremenatlc, restan krompir, cvetača, dušena bučka ( zelo paše če se začini z nasekljanim k..... ah pustimo to ), vino tako, da paše:

Ah, čebulka, mal sem mislil na tebe, saj vem da še koga zanima kašen sem. Mal sem pobrskal po slikah, pa ( imam jih res veliko, s tekmovanj, pa za agente ) vendar ne najdem primerne. No tale se mi zdi mal boljša od ostalih, čeprav sem na njej videti ( japaja lahko potrdi ) kakšn let starejši:

Ta je z lanskega tekmovanja za mister univerzum ( saj se nič ne hvalim, slabo sem se odrezal, sem bil utrujen ( se vidi na sliki ), saj veš skos ena snemanja, pa sponzorji, pa reklame..... ). Če me kje prepoznaš, kar svobodno me ogovori, ti bom dal avtogram.

ežoj
Včeraj boranija. Danes predelava mušnic. Za kosilo pa pohane marele in zelena solata! Jutri bo pa gobova rižota! Madona Ežoj a tole naredijo kremenatelci al doping z omega 3??? polarbear
Ežoj se vidi da dobro kuhaš,postava pa čito manekenska Da zužiješ veliko zelenjave ,omega3 in kozarčak vinčka za povrhu . Milži
No, mene tale fotografija Ežoja ni niti malo presenetila. Natanko takšnega sem si vedno predstavljala. Se tudi nikoli nisem čudila, da se je Japaja z veseljem preselila v njegov ribnik. Sicer pa to sploh ni pomembno. Pri njem mi je najbolj všeč to, da kuha za veliko družino. Tako, da v bodoče pošlji raje še kakšno fotografijo tvojih abonentov pri kosilu ali pri počitku po njem. To pa je milina za pogledat. zeta

Pri nas veselo grickamo "ostanke" od včeraj s svežo paradižnikovo solato.

Zeta, Ežoj nam je pa svojo familijo predstavil na prejšnji strani, prvi post.  Dobro poglej.

Vanja
Videla, Vanja, videla, zato sem napisala, naj še pošlje, ker tistih bučk se pa nikoli ne naveličam. Sem videla tudi tvojo lepotičko ali lepotca v tisti drugi temi, kjer se jih je pred kratkim kar nekaj pojavilo. zeta
Včeraj: goveja juha z rezanci, pečen krompir v pečici, svinjska ribica popečena kot medaljoni, grahova omaka s cvetačo, zelena solata, traminec in čokolada Danes: goveja juha z rezanci, zrezki v omaki, široki rezanci, kuhana zelenjava (brokoli, cvetača, mlad korenček), paradižnikova solata z mlado čebulo in papriko
Takle je Ežoj samo in zgolj zaradi njegovega kopromača, nove specialne sorte za mačkone.. (zakaj pa mislite si je nabavil štempelj in dobavnice in naročilnice, a?! Ker bo to novo kopromačasto prehransko dopolnilo tržil!!) Ežoj, ne bi te izdala, ampak s tistimi uhani si pa mal pretiraval!! Že takrat, ko ti jih je una dala, sem povedala, da sem ljubosumna...zdej se pa razkazuješ tlele z njimi..boksarc s tistim napisom pa nočeš pokazat, a? Že prov ! V glavnem, od same užaljenosti danes sploh apetita nimam. K V A A A K .... gulp.. Sem pa kljub temu, da trpim, skuhala kosilo: - juho iz vrečke - instant pire krompir - grah in korenček iz konzerve In pa oprala ter postavila na mizo sem vinogradniške breskve. japaja
Še dobro, da je prišla moja sestrična danes k nam na obisk in je prinesla - pečenega piščanca - pečen krompir (posutega s šetrajem, ker ve, da kopra in koromača po novem ne šmirglam) - skledo mešane solate japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti