Mandljeva juha ajoblanco
Danes:

gobova juha, kremenatlc, restan krompir, cvetača, dušena bučka ( zelo paše če se začini z nasekljanim k..... ah pustimo to ), vino tako, da paše:

Ah, čebulka, mal sem mislil na tebe, saj vem da še koga zanima kašen sem. Mal sem pobrskal po slikah, pa ( imam jih res veliko, s tekmovanj, pa za agente ) vendar ne najdem primerne. No tale se mi zdi mal boljša od ostalih, čeprav sem na njej videti ( japaja lahko potrdi ) kakšn let starejši:

Ta je z lanskega tekmovanja za mister univerzum ( saj se nič ne hvalim, slabo sem se odrezal, sem bil utrujen ( se vidi na sliki ), saj veš skos ena snemanja, pa sponzorji, pa reklame..... ). Če me kje prepoznaš, kar svobodno me ogovori, ti bom dal avtogram.
ežoj
Jutri bo pa gobova rižota!
Madona Ežoj a tole naredijo kremenatelci al doping z omega 3???Pri nas veselo grickamo "ostanke" od včeraj s svežo paradižnikovo solato.
Zeta, Ežoj nam je pa svojo familijo predstavil na prejšnji strani, prvi post. ![]()
![]()
Dobro poglej. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Goveja juha z valjanimi rezanci