Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: pečen file lista, krompirjeva solata

sobota: goveja juha z rezanci, zrezki po dunajsko iz pečice, pražen krompir, paradižnikova solata

nedelja: goveja juha z rezanci, sv. krača, pražen krompir, grška solata

ponedeljek: ostanki sv. krače v zelenjavni omaki, kuhan riž, zelena solata

torek: špageti carbonara, solata

Julija
danes: peresniki s paradižnikom in baziliko, rdeča pesa, za sladico bi pa enega ežoja mišzmoke
Danes: lazanja, stročji fižol v solati
Pravkar na rožmarinove palčke našpikala purana, papriko, slanino... Pred sončnim vzhodom spekla že nevemkatero pito iz vinogradniških breskev. Torej je kosilo takorekoč pripravljeno. Lahko se posvetim premišljevanju o bolečinah ljubezni (in o tem, zakaj nisem šla študirat biologijo) japaja

Danes: Še nekaj malega svinjske ribice je ostalo, bo čisto OK hladna k Rösti-ju. Jaz se spremijam v zajca. Ne vem, če od pojedene solate ali od samih let. Ušesa s starostjo itak rastejo.

Vanja

danes: gobova rižotka + solata (moram še it pogledat mami na vrt, kaj je še ostalo oz. na novo pognalo)

MissLady

MissLady, še je nekaj stročja, blitvo so pa srne pojedle.

Danes, dušeno zelje s testeninami ( kuhane ravno prav, po navodilu na vrečki plus deset minut ), z veliko popra in ravno prav vina:

cimg3188_595Mogel bi dat uhane spolirat, pa ne vem kam.

ežoj

Baje se zelo obnese kalodont. Ko je proteza porihtana, še uhančke mal zdrgneš, kot novi bodo.

zeta

gov. juha z rezanci, rižev narastek

Balenka
Žrebičkovi zrezki v omaki, kruhovi cmoki po moje, solata. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti