Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

dober dan!iščem recept za kosilo ki je hiter enostaven in ne izgleda ravno kot testenine z paradižnikom!!prosim pomagajte!!! katty_gratia
in še en nasvet za hitra in dobra kosila:en dan si uzemite čas in naredite veliko testa ki ga na koncu ko je že narejeno ,zamrznete.tako ko nimate časa lahko uživate v pici brez da bi porabili uro za prippravo testa!;) katty_gratia
katty_gratia, stric google ven vrže tole kot drugi link ( vpišeš hitro kosilo kulinarika) http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1651 Lp, Petya
Me pa res zanima, ali je komarček ali koper. Ežoj, oglasi se! naor

včeraj Bajramsko kosilo pri mami: gobova juha, pečen jagenček, pečene paprike, solata + sladice: tufahije, bajadera, tolumbe

danes: pečen jagenček od včeraj

MissLady

Včeraj, paradižnikovi špageti s paradižnikom ;-)

danes pa pica,

jutri pa ocvrte marele (še rastejo!) pa še nekaj poleg, kakšen krompirček verjetno in solata

katti
danes: zelenjavna juha, pečene sardele, radič, kruh in terana lp mišzmoke

Danes: Gobja rižota, velika skleda solate. pa po izbiri.

Vanja

Danes:

cimg3151_595

Obisk strokovnjaka za začimbe ( polovico ribe in mal pomesfritesa ( ima da ) ima dovolj ). Kaj pa bo rimljanka govorila, kot da jaz ne vem kaj je koper.

ežoj
Zelenjavna juha in palačinke Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti